Okategoriserade

Katrins Snapshots

Katrins Snapshots

18-månaderskotrollen närmar sig med stormsteg. Jag kan i förväg meddela att Rambo kommer att få underkänt. Fem ord sure baby. #furuviksparken

You Might Also Like

 • jklb
  23 maj, 2015 at 16:46

  Tja se vad som händer om du umgås mer med honom istället för att fastna i mat och träningsfällan. Du kan ju alltid testa vad som händer.

 • lisa
  23 maj, 2015 at 17:35

  Hur ofta leker du med honom hemma.Stappla klossar t ex?!

 • Nikolina
  23 maj, 2015 at 17:47

  Barn som är sena med språket kan även ha nytta av tekenstöd då man läser eller pratar med dem. Det finns bra böcker att läsa för dem som innehåller tecken tex: tala med teken, Nalle: barnbok med teken för hörande barn, Lilla Anna och trollerihatten : barnbok med tecken för hörande barn, Ajja & Bajja

 • Nikolina
  23 maj, 2015 at 17:59

  https://www.youtube.com/watch?v=oSKGSnMiqX8

 • mango
  23 maj, 2015 at 19:28

  ”stappla” och ”teken” ?? Använd er/din tid till att lära dig/er stava istället för att klaga på andra.
  @lisa, känns det som du vet hur och när K leker med sina barn?
  Du vet, det händer saker i en bloggares liv som dom inte skriver om

 • Cissi
  23 maj, 2015 at 20:16

  Han verkar va en go och glad kille ändå och det är minst lika viktigt som att kunna 5 ord exakt vid kontrollen.

 • laura
  24 maj, 2015 at 11:48

  Nu får jag faktiskt ta Katrin i försvar. Jag pratade/läste sagor/lekte konstant med min första som ändå var sen med talet (utstötte bara ljud innan 2 år). Med den andra hann jag inte vara lika aktiv men han kunde säkert minst 20 ord när han var två. Så visst man kan stimulera barn till att vilja prata men de kommer ändå att göra det i sin egen takt- bara löjligt med generaliseringar och stressigt för mammor (i alla fall med första barnet- innan man lärt sig att strunta i allt vad barnet ”bör kunna” vid en viss ålder). Har barnet inga andra avvikelser (t.ex. söker ögonkontakt, lyssnar på tilltal, förstår vissa enklare uppmaningar) så behöver man inte oroa sig. Tror jag inte Katrin gör heller så min kommentar var mest ämnad till att lugna andra förstågångsmammor.

 • laura
  24 maj, 2015 at 11:49

  oops 20 ord när han var 18 månader skulle det såklart stå

 • jklb
  24 maj, 2015 at 12:27

  Ursäkta mig men Katrin har varit bortrest från Rambo ett flertal gånger längre tider så nej jag tror inte hon är så aktiv med honom som hon borde vara.Ett barn i Rambos ålder behöver sin mor. Man kan läsa överallt hur viktig mamman är för barnet i Rambos ålder.

 • Linda
  25 maj, 2015 at 22:10

  Vilka vidriga kommentarer!
  Varför måste kvinnor och särskilt mammor vara så jävliga mot varandra? Otroligt märklig kommentar att Katrin fastnat i ”träningsfällan”!
  Hur har det blivit så bland, i synnerhet småbarnsföräldrar att det är ”fult” att tänka på sin kost och att motionera? Pizza och coca Cola på fredagarna och vips är man en reko person?