Okategoriserade

Katrins Snapshots

Katrins Snapshots

Idag ska vi vara @furuviksparken hela dagen. När Ringo frågade vad vi ska åka för buss råkade jag säga kändisbuss utan att tänka efter. Glömde att barn inte fattar ironi. Så nu gormar han att vi åker kändisbuss vilt och brett så nu tycker väl folket att jag är bombade Beirut, skit samma. Ganska kul faktiskt. Ungarna är till sig av lycka. Rambo drack just sitt första svarta kaffe och älskar det. Såklart. Skriker efter min kopp. Osmart att låta honom smaka. Tvärtomeffekt. Mitt nya halsband beskriver min konstanta känsla wow. Unnade mig från @sophiebysophie. Impulsköp. #sophiebysophie

You Might Also Like

  • Filippa
    23 maj, 2015 at 10:57

    Han kommer säkert att lära sig bli mer sarkastisk än vad du är! Charmigt!

  • Irene
    23 maj, 2015 at 22:36

    Wow vilken brud och vilka barn,!