Okategoriserade

Katrins Snapshots

Katrins Snapshots

Jag blir så glad när det går bra för mina vänner. Ännu gladare när vänner gör saker ihop med vänner som blir succé! Den här plasten är så jävla bra. Mina vänner @ninjaplast har lyckats få in den både på @ica och @coop så det är verkligen kul! En inköpare på ICA hade sagt att han var glad att det äntligen hände något på en hylla som inte förnyat sig på många år! Jag håller med. Men jag hade inte haft den stående som en assecoar i köket om det inte vore för att @manshosk hade haft ett finger med i spelet med designen. Grymmaste Måns @kurppahosk. Väldigt bra allt detta! #stoltvän #ninjaplast #kurppahosk

You Might Also Like

 • Nathalie
  22 maj, 2015 at 12:02

  Vad är det för skillnad på den jämfört med andra plastfolie? Den var himla snygg i alla fall 😀

 • Jag
  22 maj, 2015 at 12:13

  Finns massor av skit i plast….

 • Diana D (La Madre)
  22 maj, 2015 at 13:27

  Vilken hiimla bra grej att ha i hemmet!! Men tar för mycket plats antar jag? Men praktiskt faktiskt, mycket bra uppfinning.

 • laura
  22 maj, 2015 at 13:32

  OK och vad är det för skillnad på den här ninjaplasten och plastfolien från Alba som jag köper förutom att Albas förpackning är färgglad medans ninjans omslag är tråkigt svart?

 • Jonas
  22 maj, 2015 at 15:36

  Plast läcker gift in i maten. NOT clean eating, med andra ord.