Okategoriserade

Katrins Snapshots

Katrins Snapshots

Jag kör slutspurt nu. Lägger in högsta växeln på träning och mat. Kommer fortfarande att äta fem mål om dagen men från och med nu består tre av dom av shiratakinudlar med tillbehör. Just nu: 100 gram shiratakinudlar, 100 gram köttfärs, 100 gram broccoli. Totalt 159 kalorier. 3 gram kolhydrater. Nu stryper vi åt kan man säga. Mitt tips till dig som vill bli smal: Bunkra upp med shiratakinudlar för imorgon går de tillbaka till ordinarie pris. Hade jag varit dig hade jag köpt minst 20 st paket nu. På LCHFklubben.se Men det är jag. #lchfklubben #cleaneating

You Might Also Like

 • Hyrestanten
  21 maj, 2015 at 13:45

  Nu förstår jag verkligen inte vad du håller på med. Inte är det då LCHF, iaf inte om man läser det du skrivit om det tidigare. För inte så länge sedan hänvisade du till ”philipsfaktarutor” där han säger att lchf inte handlar om kaloriräknande. Snälla du, sök hjälp för det här är ätstörningar och har ingenting med sunt liv att göra.

 • Jag
  21 maj, 2015 at 15:29

  Smal, smal, smal, smal, smal…….??!!!
  ……

 • Elle
  21 maj, 2015 at 15:29

  Jag brukar köpa dem Ica eller Willys. 20 kr per paket. 🙂 Gott och bra pris. Nudlarna alltså.

  Hyrestanten – Jag tror inte Katrin håller på med LCHF längre utan med ”ren mat” utan socker. Eller nåt.
  Så uppfattar jag det som

 • My
  21 maj, 2015 at 16:02

  Slutat med Low Carb HIGH FAT??

 • jane
  21 maj, 2015 at 16:08

  Clean Eating är ingen DIET Det går ut på att äta ren mat och inte halvfabrikat bl a ……..

 • ilona
  21 maj, 2015 at 16:21

  Enligt lchf behöver man inte räkna kalorier.Snurrar det i din skalle eller ………

 • Cissi
  21 maj, 2015 at 16:32

  Oj oj oj…..man blir ju mörkrädd. Snacka om att hon som ”förespråkar” LCHF och äger LCHF-klubben inte lever som hon ”lär”.
  Fettskrämd och räknandes kalorier – så långt ifrån LCHF man kan vara.

 • Ellinor
  21 maj, 2015 at 16:46

  Jag köper shiratakinudlar för under 20 kronor på COOP!!

 • jklb
  21 maj, 2015 at 17:29

  Bingo har skoj med barnen och hittar på kul saker med dem medan Katrin ägnar sig åt bantning så hennes humör ska åka berg oh dalbana.:)

 • Katja
  21 maj, 2015 at 17:52

  Eeee…var inte själva poängen med LCHF att man kunde äta mycket mat? du äter ju ingenting. Med det intaget av mat blir ju alla smala…hur svårt kan det vara?

 • laura
  21 maj, 2015 at 18:56

  Själv har jag hellre några trivselkilon och lever bra, äter gott räknar inte kalorier och tänker på andra saker än kalorier. Låter som du behöver professionell hjälp med dina ätstörningar- tråkigt med kvinnor i din ålder (och min) som fortfarande är kvar i tonårsträsket där ens värde mäts i ens utseende och smalhetsen som följer därtill. Förstår inte riktigt, har inte barnen dina gett dig lite andra värderingar? Spendera mer tid med dem istället så kanske du mår bättre. Dessutom skulle jag aldrig kunna äta den där maten på kortet, fy så äckligt det ser ut.

 • Li
  21 maj, 2015 at 18:57

  Inte lätt detta, att vara SÅ sjukt fixerad vid sin kropp.
  En tvåbarnsmamma måste tillåta sig må gott i sig själv, med hjälp av mannen/sambon/maken. Känna att jag är bra, jag duger.
  Vore detta ”kämpande” – för att må bra – komma från en/flera sjukdomar förstod jag, men Katrins sköldkörtel ligger väl okej nu. SÅ annat ligger bakom, trist att Katrin inte kan förklara varför hon snöar in så totalt, tidigare i LCHF, i träning och nu i en kost som egentligen inte till 100 stämmer med hennes företags policy.
  Philip och Katrin var väl inte de allra bästa vännerna när han började träna hennes fd anställda, eller vad hon nu var, jag minns inte namnet.
  Den tjejen gick ner massa i vikt, men INTE p gr av LCHF utan det var den diet och den träning Philip ställde henne på.
  DÅ var det inte mys mellan Katrin och Philip. Skönt det har ändrats!

 • Tove
  21 maj, 2015 at 19:33

  Den här bloggen ger en mest dåliga energier nu tycker jag. Kan tipsa om en hälsoblogg som ligger hos Pernilla Wahlgren. Emilia heter hon. Pratar om mat, yoga och livskvalitet på ett sätt som gör att man bara mår bra och blir glad istället.

 • Emmy
  21 maj, 2015 at 20:15

  Den här bloggen har gjort sitt!!
  Förut var det annat med lite jävlar anamma i dig, nu har smalheten tagit över ditt liv och det ger mig ingenting, inte ens inspiration. Podden däremot kommer jag fortsätta lyssna på, den är grym!! Tack för den tiden då du var DU och stod för åsikter och man fick ett gott skratt… Ha det bäst.

 • jklb
  21 maj, 2015 at 20:18

  Ingen ser upp till en bantande anorektiker istället tycker man synd om dig. Du är ingen förebild längre för LCHF utan bara en svag person det är synd om.

 • Kristina
  21 maj, 2015 at 21:33

  fattar nada?
  Noll mat – men, varför inte sjögräsnudlar som har mindre kolhydrater om du ändå inte vill äta mycket!!!
  Eller har det fler kalorier?

 • anonym
  21 maj, 2015 at 21:48

  Magdalena Graaf erkänner åtminstone sina ätstörningar !!

 • Amandad
  21 maj, 2015 at 21:53

  KATRIN, dina läsare är inte dumma i huvudet..Det finns ju redan likadana nudlar i nästan varje butikskedja och billigare..Så dålig blogg detta blivit, du har noll koll, och verkar gravt olycklig som tror lyckan är att vara en skrynklig mager och att ditt LCHF koncept inte gäller längre, då du tar till helt andra metoder…ajjö

 • Elena
  9 juni, 2015 at 11:36

  Hej! Det är säkert supergott MEN det ser ut som springmask…