Okategoriserade

Katrins Snapshots

Katrins Snapshots

Landat i Rom med @carolineferber @carrotamm1 och @iborggren Coolt hotell. #nöjd #rom

You Might Also Like

 • laura
  15 maj, 2015 at 22:43

  Varför nämner du alltid dina vänner som en 15-åring? Ok om de var kända men de här är helt okända personer så är det bara för att visa att du har kompisar?

 • lalei
  15 maj, 2015 at 23:20

  laura, jag undrar mest varför du har problem med det?
  Eller hittar du bara inget annat att klaga på idag?

 • Jag
  16 maj, 2015 at 08:22

  Lauras kommentar är relevant Lalei, så shut the f*** up.

 • -Jenny-
  16 maj, 2015 at 10:27

  Jag har läst fin blogg läääänge men nu på sistone funderar jag av och till på att ta bort den från mina favoriter. Tycker tyvärr att den helt tappat stinget. Dina inlägg är nästan bara från din Instagram, kopierat rakt av. Och då går inte videorna att se. (Har avföljt dig på insta eftersom det blev tjatigt att få allt dubbelt.) Dina långa texter som är det som är du och därför jag läser kommer allt mer sällan. Förstår att du tjänar pengar på detta, men instabilder är inte inlägg och då vill inte jag bidra med att sponsra längre. Sorry!

 • anna
  16 maj, 2015 at 10:56

  Jag upphör aldrig att förvånas över hur många upprörda damer som kommenterar här..Är det inte det ena så är det det andra..av och an…år ut och år in..Herregud vad trist med era kommentarer. Jag tycker om denna blogg trots att jag inte gillar Katrins ton mot överviktiga (jag är själv en ”tjockis”) och endel personlig info är lite too much ibland. Men underhållande ibland och rätt ofta intressant, det är denna blogg. Inte en enda gång har jag blivit upprörd under de snart fem (? sen hon väntade Ringo) åren jag följt den. hmm…

 • Bu
  16 maj, 2015 at 12:24

  Jag/laura (helt klart samma person) – alltså…det här är hennes blogg som handlar om hennes liv, inte om ditt. Varför ska hon bara nämna namn du känner till? Haha…ni är fan helt dumma i huvudet. Nämen allvar! 😀
  Ok, så hon borde skrivit: ”Är i Rom med tre tjejer.” Visst, inte alls otrevligt och ignorant mot ”de tre tjejerna”. I en blogg brukar man väl presentera sitt liv. Vänner ingår väl där? RIngo eller Katrins farmor etc är väl inte kändisar heller. Så jävla efter är du alltså..

 • Lyck
  16 maj, 2015 at 13:14

  Undrar: du verkar träna till 90 % , du har ditt företag kvar antar jag, NÄR hinner du med din familj, Bingo, barnen, lägenhet, hus i Vaxholm mm mm. Man kan inte, även om man är kvinna, multitaska hur mycket som helst.
  Man måste i livet välja. Har du gjort det nu, med all träning, med många resor mm mm.
  Är det ”bara” du som gäller nu eller hur ska vi läsare tolka dig.
  Bingo kör på med sitt men ger intryck att ha stort ansvar för de 3 barnen.

 • jagesmalare
  16 maj, 2015 at 13:57

  Håller med dig där LYKK att Bingo ger intryck av att ta stor/större? del/en av ansvaret vad det gäller barnen.
  Tycker också att han alltmer uttrycker ett slags missnöje över Katrin i form av ”spydiga” kommentarer till bilder och så..offentligt alltså vilket har fått mig att fundera mer än en gång om deras förhållande är på upphällningen???
  Det känns inte speciellt ”kärvänligt” på Katrins blogg heller de få gånger hon skriver om Bingo, så löjligt att bråka offentligt, väx upp och inse att era barn en dag får ta del av allt detta som ni nu gör.

 • Lyck
  16 maj, 2015 at 13:58

  Min kommentar var inte illa menad, jag är bara ”nyfiken i en strut” – hur du mår, hur du fixar ditt liv/familjeliv/jobbliv, när träning och resa och kontakt med väninnor numera har fått så stor prio i ditt liv.
  OM du har företaget kvar så förstår jag (som egenföretagare) att egentid behövs, men du reser väldigt mycket (utan din sambo), du tränar konstant, jag skulle vilja se lite nytt i din blogg, lite om ditt familjeliv, dina barn mm.
  Din träning, dina ”tjejresor” etc tar numera helt över.

 • Lyck
  16 maj, 2015 at 14:08

  Till ”jagesmalare”

  Jag spekulerar INTE om Katrins och Bingos förhållande, men oki då: jag kan delvis hålla med dig.
  Men OM, om/när, ett förhållande ev. är på upphällning så är det sorgligt, sorg för de själva, för barnen, sorg för anhöriga, vänner, m fl.
  Skulle det vara så illa, så – kanske lika bra gå ut med det innan Hänt i Veckan skriver massa skräp.
  NU tror jag att Katrin och Bingo är stabila i sitt förhållande, ett förhållande som antagligen skiljer sig från vanliga ”Svenssons” och från fega sk kändisar som inte vågar ta steget.
  Jag tror (nog) på Katrin och Bingo, men saknar massa i blogg, Twitter, insta mm:
  Kärlek, varma ord – det saknar jag från både Bingo och Katrin! Men det är ju deras grej, deras liv.

 • carolina
  16 maj, 2015 at 14:17

  Oj Rom, där har jag bott massa år, nu häckar jag på Capri!! Missa inte L´ Alibi disko, Bar della pace gå o ät på La Fraschetta via Francesco a Ripa! Ät skaldjurs soppa, to die for!! Och på Setimio All Arancio, Via del Arancio, ät friterad kronärtskocka, to die for med!!

  kolla in min blogg på ;
  http://mittlivpacapri.blogspot.it/

  ciaooooo bella

 • Irene
  16 maj, 2015 at 20:14

  Hur kommer det sig att du känner alla kändisar ?