LCHF Okategoriserade

Katrins Snapshots

Katrins Snapshots

Ni måste göra den här middagen för den är minst sagt fantastisk och tänk er att ni kommer att glufsa i er en ljuvlig carbonara utan att efteråt känna er varken prettiga eller svullna i magen. Jag skulle säga att den är godare än med gluten i. Här kommer recept för 2 portioner:

1 paket shiratakinudlar
2 pkt tärnad bacon/pancetta
1 gul lök
3 ägg
1 ½ dl grädde
100 g riven parmesanost
Smör och att steka i
Svartpeppar

Finhacka löken och fräs tillsammans med bacontärningarna i lite smör. Vispa under tiden ihop ägg, grädde och parmesanosten. När bacontärningarna är knaperstekta, stäng av värmen och häll ner äggblandningen i stekpannan. Skölj av shiratakinudlarna och tillsätt dessa i blandningen. Rör sedan försiktigt om i allting. Se till att såsen inte fastnar i botten av stekpannan. Peppra och servera. Nudlarna är på kampanj och kostar nu 19kr så passa på! #lchfklubben

You Might Also Like

 • Liza
  14 maj, 2015 at 14:08

  Katrin –
  Såg dig i Globen i samband med en mässa nyligen- du går väl just nu all in med Philip på gymmet o bygger va ?
  Ledsen å behöva säga att tom du- kan ju inte leva som du lär el säger….. För vem vill gå runt o se ut som en ledsen disktrasa i kroppen o sen säga i media att du tränar mkt??
  Pinsam ä du

 • L
  14 maj, 2015 at 15:40

  Och Liza jag antar att du är mindre pinsam som sitter och skriver sånt till folk du inte känner? Vad vinner du på det egentligen? Var lite gladare mot andra så kanske du mår bättre själv också.

 • K
  15 maj, 2015 at 23:22

  Är det bara reklam för att folk ska köpa i din webb shop eller äter du mejeriprodukter, tror inte att du gör det.

 • Emma
  16 maj, 2015 at 07:59

  Hitta på blogg nr 1