Okategoriserade

Katrins Snapshots

Katrins Snapshots

Försöker jag att etablera en ny stil? Träningskläder(skins), skor (Nike air max), mc-jacka(Burberry), damväska(Chloe), hatt(Hermes), oj dyrt dyrt dyrt. Eller är jag lite stressad så jag kastar på mig det som kommer i min väg för att hinna till dagens podd-inspelning (som blev skitbra)?! Vad tror ni? Jag kallar den granny-sport. Den nya stilen alltså. Hörde jag guldknappen? #guldknappen #modeorakel

You Might Also Like

 • Diana D (La Madre)
  13 maj, 2015 at 21:13

  ha ha ha du ser inte så jättefin ut så jag tror du var stressad och ville göra bra pod och drog på dig vad som. 😀

 • Jessa
  13 maj, 2015 at 21:35

  Med den hatten ser du ut till att vara på väg till maskerad utklädd till häxa!! Hahaha Du vet verkligen hur en slipsten skall dras!

 • Malin
  13 maj, 2015 at 22:13

  Jag får like Kate Moss känsla. Snyggt Katrin. Fast jag tror det var en slump.

 • Janell
  13 maj, 2015 at 22:20

  Du ser plågad ut. Inte bra att stressa så ….

 • Katinka
  14 maj, 2015 at 09:28

  Super snyggt!!!! & jäklar vilka heta ben. Fan vad fit du blivit. Du är verkligen en stor inspirations källa. Tack!!!

 • Me
  14 maj, 2015 at 10:11

  @Katinka: att vara smal är inte automatiskt att vara fit. Jag gillar outfiten!

 • Jen
  15 maj, 2015 at 06:49

  Katrin! =)
  Jag ville bara kika in, önska en trevlig helg och säga att jag precis (lite efter haha) börjat lyssna på din o Bingos pod and I´m looovin´it!! =D Längtar till varje avsnitt!! Ha det superbäst i helgen! / Jennie