Okategoriserade

Katrins Snapshots

Katrins Snapshots

Godmorgon @martennylen och alla andra ninjor. Här sitter jag och väntar på den dagen då jag ska klarar av att dra mig upp. Grymma nya kläder har jag i alla fall. De är från @skinssverige. Väldigt sköna, tajta och snygga! #skinssverige

You Might Also Like

 • sarah
  12 maj, 2015 at 08:51

  Så mysigt där ser ut. Så hemtrevligt. När får vi se dina muskler??

 • Anna-Maria Båth
  12 maj, 2015 at 12:25

  Hej Katrin!
  Snyggt jobbat, själv lyckades jag dra mig upp i min första chin igår – underbart! Jag ser att Bingo har hängt upp sina Bodyweightband jämte dig 🙂 Finns massa bra övningar för att träna t.ex för att lyckas med chins etc. Ladda hem appen och testa! Kanske vill du skapa ett eget pass – ”the Zytomierska workout” så lägger jag ut det offentligt på appen?
  Hur som helst, hoppas du testar, och gillar att träna i banden och lycka till med träningen! Anna-Maria

 • Diana D (La Madre)
  12 maj, 2015 at 12:27

  Härlig bild, träna på!

 • K
  12 maj, 2015 at 13:42

  Ringo får dela sitt rum med er ser jag:)

 • Trinny
  12 maj, 2015 at 14:19

  Skall ni inte skaffa större lägenhet, så glinen får plats!!?

 • Elina Järkebro
  12 maj, 2015 at 16:03

  Hej! Hur är deras tights i benen? Jag har väldigt mycket lår och mindre midja, så ofta är träningstights för trånga i låren. ÄLSKAR relationspodden!!!
  Mvh Elina