Okategoriserade

Katrins Snapshots

Katrins Snapshots

Väldigt roligt att flyga. En grym utflykt att göra med alla i familjen! Tack Petter för att du var den grymmaste coachen. Kör på det här nästa gång ni planerar att åka till leklandet jag lovar det är roligare. För alla. Det ligger i Bromma så enkelt att ta sig dit också. Rekommenderar verkligen! #bodyflightstockholm

You Might Also Like

 • Linda
  11 maj, 2015 at 23:13

  Hej! Nu skickar jag spontant en fråga till dig och hoppas på svar:) jag är sugen på att åka till Polen för en weekend för spa. Nu denna helg tänker jag. Vart skall jag åka? Har du några fina tips? Kram från Linda från Gotland

 • förtröden
  12 maj, 2015 at 08:05

  700 kronor för 2 minuter per person. Blir ett dyrt nöje för en familj!!

 • Diana D (La Madre)
  12 maj, 2015 at 08:33

  ha ha det där ser ju asskoj ut!!!