LCHF Okategoriserade

Katrins Snapshots

Katrins Snapshots

Ni ska få bästa middagstipset från mig. För ni älskar väl falukorv, eller?! Fast ni köper väl inte den där äckelpäckelkorven med bara massa skit i för 40 kr kilot i mataffären, väl?! Näääää investera nu lite i er hälsa och köp den godaste och bästa falukorven @gardssallskapet och få den hemlevererad istället! Stek tunna fina skivor (strimla om ni har småbarn) i massa smör. Till det kokar ni shiratakinudlar ( värsta rean @lchfklubben just nu!! 19 kr per paket). Koka nudlarna lite längre än vad som står på paketet. Häll av vattnet och låt puttra i grädde några minuter. Tillsätt lite kalvfond och låt puttra lite till. Mumma! #lchfklubben #gårdssällskapet

You Might Also Like

 • kil
  12 maj, 2015 at 10:19

  hahaha, investera i eran hälsa med falukorv hahaha, du måste skoja. Gott folk om ni vill investera i er hälsa så ät INTE falukorv!!!!

 • Jenny Gillberg
  12 maj, 2015 at 10:22

  Hej Katrin, jag ska åka två veckor till Israel och undrar om du har några bra tips på hur man ska kunna hålla LCHF I ett land som bygger på kolhydrater:) Hur har du gjort?

 • K
  12 maj, 2015 at 13:44

  Vänta nu Katrin, kalvfond..massor med onaturliga tillsatser typ glutamat!

 • P
  12 maj, 2015 at 16:51

  Jenny Gillberg om du vet det minsta lilla om LCHF så vet du nog att du helt enkelt äter kött, kyckling, fisk tex och till det en sås och lite grönsaker. Svårare än så är det inte.