Okategoriserade

Katrins Snapshots

Katrins Snapshots

Här får ni en fin bild på vårt hus taget från Waxholmsbåten. Jag när min städtjej plötsligt tar upp en chokladkaka och säger att hon ska äta mellis: "What?! Äter du kaka till mellis bara så där?!" Hon ser häpet på mig och svarar "Det är en kaka jag bakat från din bok. Här, ta en bit du tror väl inte att jag äter kolhydrater heller?!". #glädjandeglimtarivardagen #lchf #lchfklubben #dagsattblismal

You Might Also Like

 • Klara
  11 maj, 2015 at 17:21

  Hej Katrin!
  Jag är 18 år och idag har jag och min storasyster kommit över debatten att man ”ska ha sex medans man ammar”, både jag och min syster tycker det är HEEEELT sjukt men vad tycker du? Hade varit väldigt intressant och kul att höra din åsikt.
  Vi båda är poddlyssnare och blogg läsare.
  Kram 🙂

 • K
  12 maj, 2015 at 13:46

  Jag att bli smal boken handlar väl inte om clean eating eller?