Okategoriserade

Katrins Snapshots

Katrins Snapshots

Ja ha här sitter jag och njuter. I exakt fem minuter. Bingo bodde på ön själv ett par dagar förra veckan. "Asså du måste prova vara där ute själv det är som värsta spa-upplevelsen. Vattnet kluckar, tiden står stilla, fåglarna kvittrar. Wow!". Så jag provade idag. Fast jag tog med mig underbara städerska och den lilla polacken i mig låter mig absolut inte sitta stilla när någon annan städar så jag har kört varannan timme vid datorn med jobb och varannan skurat. Shit man kan skura ihjäl sig och man blir aldrig klar.. Nu går färjan tillbaka om 30 min och jag missade spat helt och hållet. Nästa gång blir det spa! Troligt. Nästa gång blir det att slipa och måla om möbler. Kul i och för sig. Bara man har en elektrisk slip ha ha annars är det allt annat än kul. #landet

You Might Also Like