Okategoriserade

Katrins Snapshots

Katrins Snapshots

Så duktig liten kille jag har som redan nu visar sin kreativa ådra och jag älskar det! Det blir ingen handelshögskola för honom… Inte heller en sån där urtrist ekonomiexamen på unni som jag tagit.. Eller jo det kanske det visst blir. Det han vill. Men en känsla för bild har han i alla fall. Foto Ringo #nofilter och jaaaa jag fattar att ni frågar om jackan för den är fantastisk. Från @rutandcircle och kostar typ 200 spänn. #sally&circle

You Might Also Like

 • Thea
  8 maj, 2015 at 23:01

  Fattar inte att det måste vara aspartam i allt, ref questbars. Kunde absolut njutit dom. Men aspartamet och den sliskiga smaken….noen då klarar man sig utan. Inte sunt heller!

 • Me
  9 maj, 2015 at 00:25

  Snygga kläder, absolut! Men du borde försöka hitta mer immateriell lycka, och som inte heller handlar om utseende (från en som spenderar största delen av dagarna på Östermalm)

 • Rogbert
  9 maj, 2015 at 06:21

  Magiskt.

 • Katarina
  9 maj, 2015 at 07:24

  Me, hon har ju hittat lycka i att ha duktiga, fina söta barn, tror du inte det? Och i massor av andra saker, som att dansa till Cara mia t.ex:)

 • mlf
  9 maj, 2015 at 09:08

  Katarina = Katrin !!

 • Katarina
  9 maj, 2015 at 09:33

  mlf du får gärna tro det, det spelar ingen roll egentligen:-) Jag tänker på en sak: det är så löjligt när de som skriver negativa kommentarer här (minst sagt negativa, ibland är de rent hatiska) blir så upprörda när någon annan ställer sig på Katrins sida. Alla som kommenterar här är ju anonyma, ingen av oss tar någon skada av något som någon annan säger/skriver här. Det är bara Katrin som visar upp sig, det är hennes namn och ansikte vi ser och får genom hennes blogg en vis tillgång till. Så ni som gillar att mobba lite då och då- skrik och gråt inte när ni blir kallade mobbare, det är ändå ingen som vet vem ni är. Tänk bara på att Katrin är faktiskt en verklig person med sina känslor, sin kropp, sin familj. Att det är riktiga, verkliga människor ni spottar på här ibland.

 • Jenny
  9 maj, 2015 at 12:07

  Blivande fotograf? 🙂
  Fortsätt som du gör, härligt med människor som vågar sticka ut, som vågar provocera. Gillar din billiga jacka 🙂
  Kram <3
  http://www.mittofrivilligaliv.se

 • Me
  9 maj, 2015 at 13:29

  @Katarina: det var ett vänligt menat råd och inte ’mobbning’,förstår inte ens hur du kan tolka det så. Det är mycket snack om materiella saker och ytliga värden, precis som det ser ut i samhället, inte unikt för Katrin.

 • Katarina
  9 maj, 2015 at 15:21

  Me: men snälla, blanda inte ihop mitt svar till dig och till mlf. Jag menade inte dig när jag pratade om hatiska mobbare. (Jag lovar!:-)) I mitt svar till dig menade jag att faktum att nämna jackan/ kläder eller andra ytliga saker i sin blogg måste inte betyda att bliggaren är yttlig och koncentrerad på materiella ting. Och att jag tror knappt att Katrin hittar sin lycka i jackan, snarare i sin familj osv. Sedan i ett svar till mlf ville jag säga en annan sak. Det gör ont att läsa visa kommentarer. Man kan kritisera och man kan hylla Katrin, man kan diskutera hennes val/ord osv. Men visa går över en gräns helt enkelt.

 • Jsf
  9 maj, 2015 at 20:52

  Din klädstil är verkligen originell

 • Me
  9 maj, 2015 at 22:38

  @Katarina: OK jag förstår:-) Ja vissa går långt över gränsen och det är faktiskt riktigt obehagligt ibland.

 • m
  10 maj, 2015 at 07:26

  Re Katarina: Hur kan du på fullaste allvar prata om kommentarerena på denna blogg utan att ta upp det STÖRSTA trollet KATRIN själv,,,Det var någon klok person som skrev att i vuxenlivet hyllar man elaka hatiska mobbare och mobbar dom som försöker få slut på mobbaren..Sedan så är det aldrig ok att mobba kränka och hänga ut personer..Så jag menar på att folk här är så korkade så dom inte inser att dom göder en mobbare…Tack för ordet

 • Zoé
  10 maj, 2015 at 09:57

  MEN HUR SNYGG ÄR JACKAN!? Kollade deras hemsida, men hittade inte den jackan du har på dig på bilden – måste ha den. Kommer du ihåg vad själva jackan heter?

 • Katarina
  10 maj, 2015 at 10:51

  Till m: Så du tycker att det är okej att komma hit för att försöka ”få slut” på ”trollet” Katrin? Come on! Vuxenlivet handlar inte om att mobba någon alls. I vuxenlivet borde man vara klar med sånt, gå vidare och sprida kärlek istället. Amen!