Okategoriserade

Katrins Snapshots

Katrins Snapshots

Ja men här ligger jag och grubblar. Jag funderar över stickningar jag har i min arm. Är det farligt på något sätt? Jag har inte tid att lägga på läkarbesök men det stör mig att det sticker i hela högerarmen. Vad ska jag göra… Förmodligen en nerv som hamnat i kläm men går det över av sig själv? Störande är det. Funderar även på att ta in en sommararbetare. Finns det någon som vill komma in och och jobba hos oss på Karlavägen några veckor i sommar? Mejla mig i så fall på [email protected] tack. Det handlar mest om att packa varor och sköta butiken. Grubblar även på stora frågor men de kan ni nog inte hjälpa mig med.. Livet. Jag grubblar vidare. Sen lägger jag mig sked med Ringo. Bästa medicinen mot grubbel.

You Might Also Like

 • Sara
  4 juni, 2015 at 20:36

  Du har ingen värk i nacken? Jag fick nackspärr för ett år sedan som inte ville gå över och sen började det gå ut i armen och tummen/pekfingret. Började med stickningar/domningar och sedan en helvetes nervsmärta i ca 3 veckor! Inget jag önskar min värsta fiende ens! Visade sig iaf vara ett diskbråck i nacken. Smärtan är borta men domningen är kvar för att stanna, nerverna är paj. Hoppas det inte är såpass illa med dig. Var försiktig bara och gå inte till ngn kiropraktor utan vänd dig isf till läkare el sjukgymnast för hjälp.

 • D
  4 juni, 2015 at 20:39

  Armen: gissar på Karpaltunnelsyndrom. Jobbet: öppna en butik i Göteborg så skulle jag kunna tänka mig att jobba stenhårt.

 • Conny
  4 juni, 2015 at 20:43

  STRESS!!!

 • Maria
  4 juni, 2015 at 20:47

  Kan vara hjärtat. Har tyvärr blivit vanligare bland yngre kvinnor som äter LCHF-kost. Ring 1177.

 • Janell
  4 juni, 2015 at 20:54

  Dina krämpor brukar ju försvinna över en natt. Hitta på för att få snälla kommentarer. Tycka synd om ……
  Eller så är det hjärtinfark. och det kan du dö av. Skärp dig och ta egna intiativ!!!!

 • Biggan
  4 juni, 2015 at 22:02

  Jag hade kollat upp det om det fortgår. Bättre utesluta än slutköra. Kam

 • Catherine
  4 juni, 2015 at 22:09

  Finns en ny app kry heter den, loggar in med bank id och har Telmöte/videomöte med läkare. Inte testat men lär vara bra.

 • E
  4 juni, 2015 at 22:56

  Vitaminbrist kan ge stickningar..

 • Levaxin
  4 juni, 2015 at 23:00

  Har för mig att du slutat med Levaxin, kanske dags att kolla dina sköldkörtelvärden nu för stickningar och domningar kan vara ett symptom på hypotyeros.

 • Maria
  4 juni, 2015 at 23:24

  Teres minor som är spänd kanske? Gå på en massage.

 • Anette
  5 juni, 2015 at 07:17

  Har haft det både i ben, armar, händer och fötter.
  I mitt fall är det stressrelaterat, när jag kör på för hårt helt enkelt och också bekymrar mig för allt möjligt.

  Pappayatablett efter lunchen brukar fixa det.

 • zingo
  5 juni, 2015 at 08:21

  För mycket alkohol !!

 • Lopp
  5 juni, 2015 at 10:34

  Utomhavandeskap…
  Men säkert bara lur!

 • Camilla
  5 juni, 2015 at 11:00

  Maria! Hon hade stickningar i höger arm!
  Vart sitter hjärtat? Vänster sida eller hur?
  Stickningar och domningar i vänstra armen… Bör kollas av läkare! Högra vänta och se om det blir bättre,. Om inte ring din läkare!

 • kelly
  5 juni, 2015 at 11:26

  Det verkar som om KATRIN inte kan TÄNKA själv!!!

 • Annie
  5 juni, 2015 at 12:30

  Jag har hypotyreos och har dagligen stickningar i händer armar och fötter. Gå och ta ett blodprov och kolla för säkerhets skull! Hoppas att det inte är det, för jag hatar verkligen min hypotyreos, riktig skitsjukdom är det!

 • moa
  5 juni, 2015 at 18:35

  Jag hade samma men det försvann när jag började ta b12 vitamin.

 • Alice
  6 juni, 2015 at 22:50

  Camilla: hjärtat sitter inte på vänster sida. Hjärtat sitter ganska exakt i mitten.
  Katrin: jag skulle säga att det är stress/ångest. Det kan också, men stor sannolikhet, vara att du är spänd i nacke.
  Det är säkert inget att oroa sig för men jag brukar tycka att det känns skönt att ha pratat med 1177. Ring dem så rekommenderar de dig 🙂

 • Ullis
  7 juni, 2015 at 05:47

  Tjena katten!
  Trist med obehaget..
  Tillagade du alltid broccolin du åt i kosten under din superträningsfas? Icke-tillagad innehåller den goitrogener som tydligen kan påverka sköldkörteln negativt om man har problem med den, och stickningar kanske hör ihop med det?
  Bara en tanke..
  Hoppas det gått över nu.

 • Me Like...
  8 juni, 2015 at 22:26

  Du är vacker utan smink.