Okategoriserade

Katrins Snapshots

Katrins Snapshots

Bästa beviset på en lyckad kväll på Stureplan är att man går ut med rakt hår och kommer hem med lockigt. Roligaste minnet från igår natt är när jag halv tre bestämmer mig för att ge upp. Jag vinkar hej då till mitt sällskap på the Wall och börjar gå mot utgången. Plötsligt hör jag "who's gonna love you…". Jag tror naturligtvis att jag hör i syne vem FAN spelar Cara Mia på en modern klubb 2015?! Alex Stocks tydligen. Som i den där kryssningsreklamen vänder jag om och dansar mig tillbaka i slow motion till rummet för att fortsätta kvällen i samma anda. Så jävla bra. En lyckad kväll ni hör ju! Jäääääävligt kul. Mera glad musik åt folket! Juhuuuuu och snart har jag överlevt den här dagen också. Ingen ångest alls idag. Körde på sprit istället för vin igår tor det är bättre för mig. Moscow Mule. @thepumaswede som lärt mig.

You Might Also Like

 • Diana D (La Madre)
  3 maj, 2015 at 20:57

  Vad fin du ser ut även om du gömmer dig bakom kameran, ser snygg ut på nått vis. 😀

 • Pete
  4 maj, 2015 at 07:48

  Har du spillt Moscow Mule på din exlusiva jumper?

 • Jag
  4 maj, 2015 at 08:16

  Man måste ibland gå ut o köra järnet.. Blåsa ur sig Lixom o flyga i sängen som ett jetplan…. O vakna nästa morgon o tänka… Va fan hoppas jag fått med alla grejer hem!!!!!?? Hahaha!! .. Nu vare länge sen jag gjorde det men det var kul, lycklig som en lärka då alcoholen höll en på topp…. … Jag fick cykla en gång runt nästa dag o leta efter min jacka….. O väska få Patricia låg i kaj…… Dom som var där var 24… Jag 43…. Najs!!… Va!!!??? E du 43.. Det kan man inte tro!!.. Nääää så vare!

 • Netti
  4 maj, 2015 at 08:24

  Vad härligt att du hade kul som fan och vad skönt att du slapp dagen efter ångest 😀

 • Jenny
  4 maj, 2015 at 08:27

  Man skulle kunna tro att inägget var skrivet av en fjortis!!!!

 • V
  4 maj, 2015 at 10:10

  @Jenny: Känns som om du också skulle behöva ha lite kul.

 • Carina
  4 maj, 2015 at 14:03

  Thepumaswede??? Inte förvånad att hon ingår i din vänkrets….

 • Jag
  4 maj, 2015 at 16:14

  Precis.. Jenny gå ut o ha kul…!!

 • Silke
  4 maj, 2015 at 16:52

  Alla som gillar KZ, ett tips: be henne att sluta köra fjortistugget. Eller är ni oxå fjortisar…ja mest troligt…
  Det är OK om ni ber henne sluta skita ner språket med meningslösa svordomar.
  För övrigt gillar vi väl alla att ha kul, ni som försvarar henne SLUTA själva med att skriva som bittra losers. Nog kan KZ snygga till sitt skriftspråk.

 • Karin
  4 maj, 2015 at 17:07

  Ena dagen clean mathållning, andra dagen sprit:)

 • Katarina
  4 maj, 2015 at 21:51

  Silke, jag gillar Katrin bl.a. för hennes frispråkighet! Det passar henne på nåt sätt. jag är 30+ så verkligen ingen fjortis;)