Okategoriserade

Katrins Snapshots

Katrins Snapshots

Hör att folk på stan imponeras över mitt fokus. Det snackas liksom… "Hur kan hon rodda med träningen och väga fem matlådor varje dag när hon driver företag, tar hand om ungar, hem, landet, produktion i Polen etc". Jag kan bara säga en sak om den saken. Jag fattar det inte heller. Måste vara sjukt effektiv helt enkelt. Och ha en stark vilja. Men alltså ibland… Idag… PMS… Då rasar fan allt. Utöver det blir jag (ursäkta språket) rövknullad av Skatteverket, herregud de tar allt ifrån mig. Allt. Det är absolut något fel på vårt system för hur mycket jag än ökar i omsättning blir det inga pengar kvar efter att den där jävla slipper kommer. Jag har skänkt många miljoner till Skatteverket de senaste åren och jag undrar lite varför jag måste göra det? Jag hjälper gärna andra och jag vill ha fina vägar att köra på men fan jag pröjsar hellre min sjukvård själv, dagis, skola jag betalar gärna för mig och för barn som inte har råd. Jag önskar bara att jag kunde få en konkret spec över vad jag exakt lägger alla mina pengar på. Precis som alla andra företag kräver en spec på utfört jobb. Bidrar jag till den där statsministerns lön kan jag väldigt alla fall få veta det? Fan vilken jävla dag… Tur att jag har inbokade pass med Philip annars hade jag aldrig gått till gymet vissa dagar. Tur att jag har kasein @deltagym så jag kan stilla mitt pms-sug med chokladgeggan. Tur att jag håller på att få mitt livs hetaste body för annars hade jag lagt mig under täcket med en brieost, en hasselnötskräm och en platta av den bästa parmaskinkan och dragit på the best of you. Och deppat. Sån jävla tur att jag dessutom har barn att hämta på dagis, en färja att passa till landet, en tjejmiddag att närvara på lördag, en städdag på ön, en fotbollsmatch att synka med Nova, en galen ettåring Ha ha ha. När kan jag ligga under täcket? Om tio år kanske. Eller söndag morgon då jag vaknar ensam i stan och de andra är på landet. Fint. Nu kör vi @philiplailani

You Might Also Like

 • Lotte
  30 april, 2015 at 14:36

  Haha jag blev ju helt vimmelkantig när jag läste… Läste fortare o fortare och blev stressad över allt Du ska hinna 😉 Men fan va fit du är!!!!
  http://lotte4.blogspot.se

 • Diana D (La Madre)
  30 april, 2015 at 14:38

  ousch det där låter fan inte bra, att dom tar alla dina pengar, va fan sliter man för då? Det är som dom flesta säger, man kan inte bli rik i det här landet, det tillåts inte att ha det bättre surru. Ja ja, hoppas du får en ganska bra dag i alla fall. Stor kram och ta hand om dig. <3

 • Debra
  30 april, 2015 at 15:11

  Flytta till Polen. Billig arbetskraft, och säkert billig sjukvård. skola, barnomsorg och äldrevård! Så du får skylla dig själv för att du bor i Sverige detta hemska land!!

 • ztiggbritt
  30 april, 2015 at 15:28

  Jag håller med dig Katrin, man skulle få en spec på vad skatten går till egentligen! Man skulle också ha rätten att inte behöva vara delaktig i vissa saker skattemässigt att man har rätt att avstå om man önskar.Själv kan man ju iaf. börja med att gå ur svenska kyrkan och slippa kyrkoskatten, vet inte vad man kan påverka mer som enskild individ, skattebetalare

 • Oscar de la Renta
  30 april, 2015 at 15:33

  trodde du tyckte det var ok att betala in skattekronor till SFI m m….vi ska ju hjälpa alla härifrån Sverige—–vi ska också betala nya bostäder till alla nyanlända, sånt kostar vettu

 • Kristina
  30 april, 2015 at 17:42

  Heja Katrin – så här det. Men, det är ju så det ska
  vara – full fart på alla plan. Det klarar du galant! Jag
  har också varit där och då var det galet ibland. Men,
  så gott i bakåtperspektiv. Numera råder andra agendor. Lycka till och gott mod med tillvaron!

 • Status
  30 april, 2015 at 17:44

  Flytta något eller några företag utomlands. Gör jättemycket. Det går att klara sig som småföretagare i Sverige. Men vill du tjäna pengar då måste viss produktion ligga på billigare ställen. Det finns andra knep också. Kolla runt lite bland kollegor.

 • grammis
  30 april, 2015 at 17:58

  Håller med dig om skatterna. Helt sinnessjukt vad man ska snällt lämna ifrån sig. Staten klarar uppenbarligen inte av att hushålla med pengarna då INGENTING fungerar. Dumma svenskar som tror dom behöver en pappa stat för att få ett fungerande samhälle. Håller med, betalar hellre själv till något än att anförtro någon slags förmyndare som inte klarar av att hushålla med pengarna.

 • Filippa
  30 april, 2015 at 18:05

  FLYTTA så slipper du klaga!!

 • laura
  30 april, 2015 at 18:23

  Du är jävligt snygg får jag säga. Blir grymt imponerad av hur mycket du orkar- själv skulle jag gå i väggen om jag gjorde allt du höll på med… Men sluta nu klaga på skatten, du säger att det är ok att betala för fattiga barn i nästa mening och det är ju precis det du gör- du har ju det gott ställt; utlandssemestrar, städhjälp ett bra liv så bidra till att göra andras liv lite bättre utan att knussla! Så brukar jag resonera iaf..

 • Phil
  30 april, 2015 at 18:30

  Du är ju en SKATTEFUSKARE! Blev dömd till över 200 000 kronor i skatteböter efter att ha fuskat med bokföringen och betalt ut svarta löner. Så håll du bara truten din kriminella skit !!

 • Maria
  1 maj, 2015 at 07:53

  Ja, jag har alltid sagt att man borde få öronmärka sina skattepengar. Tex jag vill att mina skattepengar ska gå till dagis och skola. Och bra mat i dagis och skola. Och då skulle pengarna gå oavkortat dit. Det är ju ändå jag som har slavat ihop pengarna.

 • kajsa
  1 maj, 2015 at 07:55

  Tänk om du hade fått skaka galler. So nice!!

 • rio
  1 maj, 2015 at 08:09

  Så du är med i brottsregistret. Så COOOL!!

 • Gunni
  1 maj, 2015 at 08:11

  Svårt att prata skatter med EKOBROTTSLINGAR!!

 • Sandra
  1 maj, 2015 at 09:40

  Ja, det är sjukt vad mycket man måste skatta!!
  Men Katrin, fan va snygg du är 🙂

 • Fia
  1 maj, 2015 at 10:29

  Du betalar hellre ditt eget shit för att du har råd – men du är en av väldigt få som har det så va lite givmild. Du har ju fortfarande råd.

  Tänk om vi hade det som i USA! Där betalar det första delstater hög skatt men de måste ändå betala sjukhusförsäkring, det finns inga dagis, ingen föräldrapeng osv osv. Vart går alla pengar då? Jo till FÖRSVARET – fy fan…..

 • Fia
  1 maj, 2015 at 10:30

  ”De flesta delstaterna” ska det stå

 • Jul
  1 maj, 2015 at 12:59

  Konstigt att du inte nämner Bingo som någon du är glad att ha just nu…

 • J
  1 maj, 2015 at 14:35

  öronmärka sina skattepengar????!!!!!! Ja, USA har ju verkligen ett tryggt o rättvist system!! Nä, knappast nå’t att sträva efter…

 • Mariah
  1 maj, 2015 at 16:41

  Det är lätt för den som har mycket pengar att tycka att man hellre betalar sjukvård, skolor, vägar osv själv och sänker/slopar skatterna. Men. Då glömmer du att skatterna är till för dem som inte skulle kunna betala dessa saker annars. Vi har också bra ställt och jag är otroligt glad och stolt över att betala skatt och vara en del av ett samhälle som även tar hand om de som inte har det toppen. Visst skulle vi höja oss över mängden om skatterna sänktes och alla tvingades betala bl a sjukförsäkringar och skolavgifter – då skulle det bli tydligt att vi har mycket pengar – men vet du, jag vill faktiskt inte ha det så…

 • Hoppsan
  2 maj, 2015 at 15:45

  Hej Katrin!

  Du kan ju kika på statens budget som finns på regeringens hemsida. Men självklart försvinner ju enorma summor i ren administration, idiotiska projekt och rent slöseri. En stor utgift är exempelvis Migration&Integration, Arbetsförmedlingen och Försäkringskassan. Så vill du betalandes skatt bör du rösta på partier som vill minska dessa budgetposter. Givetvis är det inte så lätt men en bra måttstock är att se vad man i olika länder betalar i skatt och vad man sedan får ut för det i respektive land. Där ligger Sverige i topp i världen för det land man betalar hög skatt och i förhållande till det får för det. Då kan man undra vad politikerna egentligen gör?

  Exempelvis är det ju en myt att vi i Sverige har gratis sjukvård & förskola- nej det betalar vi faktiskt för. Varje besök kostar samt kostar förskola varje månad. Våra pensioner är även väldigt låga att vi som är i mitten av livet nu troligtvis inte kommer kunna gå i pension ens, börja spara!
  http://www.pdfmasher.com/download?project_id=5185DC23B9A674395B4EF70AF52EB799&s%5B%5D=02FC3B7D138EE4FAFB34B398AD44C16D&s%5B%5D=3110C20AF009B9F1A58EBC8F90733C21

 • Elinpinglan
  2 maj, 2015 at 22:30

  Nä fy, jag har en kompis i Schweiz, där är det nästan inte lönt för henne att arbeta för dagis kostar nästan 20000 i månaden!