Okategoriserade

Katrins Snapshots

Katrins Snapshots

Asså jag måste nog sluta snart jag börjar bli värsta biffen @philiplailani. Fast notera att jag INTE visar magen. Än. Det var länge sen som jag gjorde något där jag fått så snabba resultat helt sjukt, ju! Ser ni eller?!! Så jävla coolt. Och inspirerande. För er också, va? Ja, ni hinner absolut till sommaren. Måste tillägga att jag var en stor jävla degklump för tre veckor sen. #toppform #lchf #nofilter #grympt

You Might Also Like

 • Sandra
  28 april, 2015 at 19:32

  Det syns att du svälter dig själv! Går inte att bygga riktiga muskler då.

 • Chinna
  28 april, 2015 at 19:37

  Imponerande

 • kia
  28 april, 2015 at 19:55

  Inte snyggt på en tant!!

 • Dinnie
  28 april, 2015 at 19:57

  Du ser lika elak ut som du är din mobbare!!

 • Phil
  28 april, 2015 at 20:03

  Du ser tärd och undernärd ut. Hur mår du egentligen??

 • Louise Pettersson
  28 april, 2015 at 20:03

  Har du hemligheten? LCHF såklart men ge gärna bra träningsschema. Vilka övningar ska man göra för att få sommarkroppen 2015, hur många per styck, gånger per veckan? Hade varit super att få se ut som du innan bikinin ska fram. PÖSS

 • Maria
  28 april, 2015 at 20:34

  Hej! Har aldrig kommenterat men nu måste jag fasen! Vi tränade samtidigt idag, alltså jag e grymt impad av mig själv och därmed blivit lite egocentrerad just när jag är på gymmet. Men Katrin, kunde ju inte direkt gå fram.. men asså!! Du e så nätt! Jag kollar ju dina bilder i bloggen men det e fan orättvist! Du e en helt annan i verkligheten! Liten och nätt, grymt kört! Jag har också klämt ut 2 barn, mitt mål e hård och musklig. Håll utkik 🙂

 • Camilla 33 år och 10 barnsmamma
  28 april, 2015 at 20:48

  Bra gjort 😀
  Skulle färna vilja få tips på övningar,kör lchf sen snart 2 mänader tillbaka men har mycket att träna bort efter alla graviditeter 😀
  Mvh Camilla

 • Camilla 33 år och 10 barnsmamma
  28 april, 2015 at 20:48

  Mobilen stavar som den vill 😀

 • Pt
  28 april, 2015 at 20:48

  Din sk Pt borde informera dig om att vid deff och hård träning tappar man sitt ansikte, dvs man blir ful tärd och rynkig..Speciellt när man är så pass gammal som du är Katrin..Dessutom tar det åratal att bygga muskler, du borde ju läsa din egen PTs ´blogg där han beskriver hur slitsamt det är och hur många många år det tar att få till den perfekta kroppen…Du går upp blixtsnabbt vid så kort tid och svälten tar igen varenda kalori när du är klar……

 • Lina
  28 april, 2015 at 21:33

  Katrin! Är biljetterna till livepodden slut?
  Jag och Sara MÅSTE ha varsin. Det går inte annars. Hjälp.

 • L
  28 april, 2015 at 21:34

  Dinnie…..och du är ingen mobbare som skriver så?
  Lätt att kasta sten i glashus.

 • River
  28 april, 2015 at 22:31

  Inte är det vackert !! Fyy

 • Cathrine
  28 april, 2015 at 23:44

  Jätte bra katrin! Go go katrin. Bara avundsjuka som skriver här som ej själv klarar av vad du gör dock med hjälp av PT men ändå

 • Maria
  29 april, 2015 at 01:18

  Men hallå!! Vadå ni hinner till sommaren? Det beror väl helt på vad man utgår ifrån! Jag är 165 cm och väger 67 kilo. Jag vill gå ner till 57, det är inte speciellt mycket jag kommer aldrig hinna till sommaren och jag är inte ens överviktig och jag skulle inte ens vilja göra det heller för det är inte hälsosamt! Dessutom så var du ju inte alls helt otränad innan som du säger haha degklump! Jo tjena! Du tränar ju hela tiden sluta överdriv katriiiin!

 • lisa
  29 april, 2015 at 04:55

  Hon är inte gammal- ge er! Snyggt jobbat Katrin!

 • Jag
  29 april, 2015 at 07:09

  Att få upp muskler när man är i god form dom du är är ganska lätt om man tränar regelbundet… O äter bra… gäller o bibehålla dom.. Jag har tränat sen jag var 27…. Är 52 idag.. Stark som en oxe aldrig haft on t i ryggen o lika stark men jag måste träna mera idag än förr.. Så är det ju…du e duktig o kämpar på…

 • ylva
  29 april, 2015 at 07:24

  Gillar din sambo magra tanter??

 • @ylva
  29 april, 2015 at 07:30

  Gillar din sambo feta?

 • Jag
  29 april, 2015 at 07:36

  Alla ni som skriver taskiga kommentarer här o annan stans .. Man får alltid tillbaka på ett eller annat sätt.. Man får liksom ”äta upp det” det själv.. Wait and see ….!!
  O det gäller alla , vi människor är inte stålmän… Även om vi visar det utåt..

 • Claudia
  29 april, 2015 at 08:17

  Hahaha vilken dubbelmoral ni människor har. Var ser ni rynkor på katrin ? Dessutom är det något fel med att ha rynkor?

  Katrin Tack för inspirationen du är grym.
  Avvundas din diciplin, det är något jag tränar på varje dag.

 • ajj
  29 april, 2015 at 08:34

  Amen nu får ju ni vuxna människor som är in här sluta kritisera Katrin negativt. Hur hade det känts för er om alla som känner någonting negativt om er kommer fram och berättar det för er? Låt det negativa stanna hos dig själv och ta fram det positiva istället, jag lovar ni kommer inte vara så bittra längre då.
  Och om hon vill ha muskler eller blir rynkig eller att hon inte gör detta på ”ett bra sätt”, det är hennes kropp hennes val! Men så bra då att ni andra vet vad ni ska göra för er kropp, kan ni inte berätta så att jag kan kritisera er lite negativt också? You go Katrin, du sprider skön energi och peppar människor!

 • Greta
  29 april, 2015 at 08:38

  Bra jobbat Katrin.
  Finns inget snyggare och sexigare än en vältränad kvinnoöverkropp i ett snyggt linne.

 • LiS
  29 april, 2015 at 08:50

  Hårt slit Katrin, MEN är det detta du verkligen vill.
  Vill DU eller är det din sambo som vill ändra dig, du= en snygg 2 barns mamma duger precis som du är!!!
  Jag är en inte helt ung kvinna, jag kämpar som en tok för att gå upp i vikt!
  Inte så kuligt när man som en i övrigt pigg, alert, modemedveten 60-åring får frågan: har du drabbats av anorexi – va smal du är, är du helt frisk och okej mm mm mm.
  Omtanke naturligtvis, men inte en bra känsla hos mig (och andra) som verkligen är för magra, för tunna.
  Jag är och har alltid varit ”liten” (fysiskt) men när vågen visar på 39-44 kilo är det tufft. Jag försöker träna men min lätta kropp har svårt palla, jag har nu dessutom fått låna en rollator på sjukhuset för mina tunna ben vill vika sig.
  Jag blir SÅ dj-a ledsen när jag ser i bloggar (inte bara i din blogg) och i media (gå ner 2-3 storlekar i kläder till sommaren, etc) Det är ren hets mot kvinnor!!!
  Vi som faktiskt, trots att vi i övrigt är friska/pigga, lider av låg vikt, för låg vikt, mår dåligt av denna hets! En hets som påverkar kvinnor/unga tjejer att inte lära sig att: VI DUGER SOM VI ÄR!!!

  Stå istället upp för alla kvinnor/unga tjejer – VI ÄR BRA OCH VI DUGER, OAVSETT HUR VI SER UT!!!

 • LiS
  29 april, 2015 at 08:53

  Tillägg: Jag lider INTE av anorexi, jag är ”bara” liten, men för liten och jag är inte ensam om detta!
  Jag vägrar acceptera hetsen mot kvinnor, den hets som så starkt påverkar kvinnor och särskilt unga tjejer att gå ner i vikt!
  Unga tjejer kan lätt drabbas av anorexia! Tänk på det alla ni som går på skiten = smal = snygg!!!

 • Jenny
  29 april, 2015 at 13:53

  Sexigare kropp än mig och jag är 22 bast, you go girl, blev inspirerad av detta!

 • Jonas
  29 april, 2015 at 14:30

  Näthatet mot Katrin är alltid lika förvånande. Det mest uppseendeväckande är hur maniskt vissa driver detta. Att dessa människor skall vara vuxna och dessutom antagligen har rösträtt skrämmer mig långt in i märgen. Infantila småbarn i vuxnas kroppar, uppenbarligen. Ni borde skämmas (men har antagligen inte förnuft därtill).

 • Loella
  29 april, 2015 at 16:50

  Alltså på allvar?! Ni här inne som skriver nedlåtande och mindre attraherande kommentarer…..som tagna ur mobbinglexikon årskurs 3, hur gamla är ni? Hur är det fatt med er? Skärp er, jävla trams! Är ni här inne bara för att kunna lämna era smutsiga avtramp? Läs inte, besök inte Katrinz sida, hur svårt ska det vara??

 • Goodiebaddie
  29 april, 2015 at 20:26

  Jaha du. En degklump för tre veckor sedan? Degklump alltså efter åratal av LCHF-kost? Bara de lättpåverkade kan följa en sån skojare som du. Men affärskvinna är du. Sälj skit, ät skit, jubla åt bankkontot. Yuk.

 • Ulrika
  30 april, 2015 at 06:48

  Hej!
  Tycker du är jättesnygg! Hur mycket har du gått ner, nu när du tightat till dig lite? Jag känner mig som du, har degat till mig lite, även om jag är 168 cm lång o väger 55 kg. Men det är bara jag själv som känner, syne inte för utomstående. Ska köra hårt nu ett par veckor, så löser det sig. Bra mat och träning, finns, osm du också säger, inga genvägar!

 • ea
  30 april, 2015 at 16:06

  Så där ja! Sååå ska tränade armar se ut! Behåll nu denna träningen så dina armar ser ut så här hela tiden, då är man alltid snygg i linne eller kortärmat. De flesta som tränar glömmer just armarna så de ser ut som degflätor. Väldigt fint på dig och snyggt jobbat.