Okategoriserade

Katrins Snapshots

Katrins Snapshots

@jessicaalmenas Jag har hittat lösningen till problemet! Jag snörvlade lite i spåret i morse men vill absolut inte ta ett piller som gör mig trött i skallen. Den här sprayen funkade på några sekunder för mig! Ni måste prova. Den heter prevalin allergy och finns på Apoteket. Skrivit på bloggen också för den som vill veta! #prevalin

You Might Also Like

 • Diana D (La Madre)
  23 april, 2015 at 13:20

  Men vad då, då är det mot allergi du menar eller vad? Och hjälper mot vad, bara snuvan alltså men om man inte är snörvlig då, bara trött? Jag är så trött att jag nästan somnar till på kontoret. :/

 • Appo
  23 april, 2015 at 14:30

  Mer reklam för Apoteket. Gäller ju bara dem med allergi !!

 • Malin
  23 april, 2015 at 22:43

  Du är så jävla störd. Vidriga trångsynta människa!!!

 • Hyrestanten
  24 april, 2015 at 00:25

  Det finns ett allergiläkemedel som inte har trötthet som biverkan. Det verksamma ämnet heter Desloratadin men tabletterna kan ha lite olika namn.