Okategoriserade

Katrins Snapshots

Katrins Snapshots

Asså wow börjar verkligen tröttna på broccoli och torsk. Har ätit det varje dag i tre veckor nu. Ett av målen om dagen ser ut så här. Plus avokado och kokosolja och omega tre såklart. Allt kretsar alltid runt omega tre har ni tänkt på det? Gör det annars. Pysslar definitivt med clean eating just nu. Så jävla cleant. Lite för cleant. Men effektivt. Deffar kan man säga. #cleaneating #deff

You Might Also Like

 • Charlotte
  22 april, 2015 at 15:52

  Hej!

  Kan du inte ge ett exempel på vad du äter på en dag,
  Frukost, lunch och middag ( eventuella mellanmål )

 • Layla
  22 april, 2015 at 15:53

  Och potatis äter du också.

 • Gittan
  22 april, 2015 at 16:03

  Kan rekomendera Kristina Anderssons senaste bok Eat Clean!!

 • Carina
  22 april, 2015 at 16:08

  Nej det ser verkligen INTE gott ut!! Ät gott människa du som rör dig så mycket!!!!

 • GC
  22 april, 2015 at 16:29

  Ser du övergivet lchf. Ja i längden så tröttnar man på det 🙂

 • Biggan
  22 april, 2015 at 17:02

  Nej. Hon har inte övergivit sitt älskade LCHF på lång sikt. Men hon tränar just nu enormt mycket och har nått sin idealvikt. Hon ska bygga muskler som en atlet. Då räcker inte LCHF kosten till. Hon har fått en strikt diet som hon ska följa av sin PT. Där ingår lite kolhydrater. Men jag är glad att jag slipper den jakten. Är något så ovanligt som nöjd med med mig själv. Men var och en gör ju som den vill. Alla är inte lika och har inte samma mål. Tror att Katrin i grund och botten är en väldig tävlingsmänniska. Hon sätter sina mål och hon når dem. Vi är alla olika. Det viktigaste är att man mår bra själv. Det finns inga trolldomsdieter. Det finns bara en massa val. Det svåra är väl att hitta sitt eget.

 • marie
  22 april, 2015 at 17:11

  Vadå övergivit Lchf. torsk och broccoli , avokado, kokosolja är väl absolut lchf. Sen kan det fortfarande kallas liberal lchf om man slänger i sig en kokt kall potatis på det. Blir inte mycket kolhydrater där ändå .

 • Julia
  22 april, 2015 at 18:09

  Fy fan vilken kost du har…kattmat!

 • amy
  22 april, 2015 at 18:47

  Clean eating är i grunden ingen viktminstningsdiet, utan ett sätt att äta hälsosamt för att må så bra som möjligt! Har funnits länge!! Men nu verkar det som omKatrin hade tänkt att göra den till sin egen!!

 • Keno
  22 april, 2015 at 18:57

  Ja i tidigare inlägg är där ju förslag på olika loggor med Clean Eating Katrin Zytomierska på.Det nya projekter verkar det som!!

 • laura
  22 april, 2015 at 20:11

  Inte för att vara morbid men har du glömt bort att du ska dö en dag? Alltså min poäng är att den korta tid du har på jorden ska du väl leva fullt ut? Man kan äta hälsosamt och gott så man mår men det verkar du helt ha glömt bort. Allvarligt, hade du varit toppmodell hade jag väl sagt ok kör på några år medans du går visningar med vafan en tvåbarnsmorsa som späker sig och äter sååå trist- tänk att du redan levt halva ditt liv (om du har tur) och njut av tiden du har kvar. Och för fan fokusera mer på dina barn än på din kropp människa!

 • deffa
  22 april, 2015 at 20:26

  Det här kommer att gå vägen Katrin. Man måste vara stenhård med planen då man ska deffa och det verkar du vara. Ska bli kul att se resultatet!

 • Jag
  22 april, 2015 at 22:41

  Håller med laurA.. Träna o äta
  Klokt är väl bra, men går lite till överdrift………

 • en klick smör
  23 april, 2015 at 08:09

  Jag har lite svårt för det där, att köra så där vansinnigt strikt. Jag tycker bättre om att införa små förändringar som jag vet att jag kan hålla på lång sikt. Just nu har jag strikt vecka på bloggen http://www.enklicksmor.se , men den ser inte ut som din direkt. Beundrar din drivkraft dock!

 • Jonas
  23 april, 2015 at 10:12

  Rätt kul att folk verkar tycka LCHF är ”trist”. Sen går dom hem och slänger i sig pasta igen för tredje dagen i rad.. Eller när de blir förfärade att man inte äter socker (godis, kakor). Jag brukar svara att det är dom som äter tråkigt om de hänger upp sig på kakor och godis på det sättet. Jag äter paleo och varje måltid är en fest.

 • johanna
  23 april, 2015 at 11:01

  instämmer med många andra att det verkar så sjukt tråkigt att äta som du gör men det jag inte jag fattar är hur du står dig på det du äter?? det ser ut som det är väldigt lite mat givet att du tränar så hårt. hur kan det vara bra för kroppen? dock intressant med eat clean!

 • K
  24 april, 2015 at 00:59

  Tror faktiskt inte Katrin äter lchf längre, självklart lågkolhydrat och glutenfritt, men ej kött och en massa fett. Nej nu äter hon knappt kött eller mejerier, bara ren bra fisk, ekologiska grönsaker, mat utan tillsatser, rawfood mm. Ja helt enke,t det som ligger i tiden nu. Tror inte hon äter som mycket lchf pizza, lchf bröd, gräddsåserna,kött längre.