Okategoriserade

Katrins Snapshots

Katrins Snapshots

Det är mysigt att fika ibland. Strosa och fika. Köpte en sån där liten gullig Fjällrävenrygga till min lilla skogsmulle och en massa coola prylar till min coola stora kille. Sjukt olika barn har jag. Väldigt kul. Köpte en väska till mig själv. En väldigt fin beige sommarväska. Det är väldigt roligt att shoppa. Beställde den där guldiga macen också. Ska någon i det här landet ha en dator i guld så är det fanemej jag. Härligt med sol ute. Det är väldigt fint i stan.

You Might Also Like

 • Silke
  19 april, 2015 at 16:37

  Å ja, jaa, shoppa! Jag shoppade ett körsbärsträd och fem pelargoner till min plats på jorden, södervända altanen. Guld- Mac? Nää. Nä nä nä.

 • laura
  19 april, 2015 at 21:20

  Guldmac- din smak liknar en 15-årings eller nouveu riche ryssarna – gräsligt. Men kakorna ser goda ut..

 • Sandra
  20 april, 2015 at 00:25

  Så det är bara 15 åringar som gillar guld? snacka om inskränkt hahaha lider med dig.

 • Ann.B
  20 april, 2015 at 08:29

  Klart att du ska 🙂

 • lisa
  21 april, 2015 at 16:23

  Varför ska du ha en dator i guld????????