Okategoriserade

Katrins Snapshots

Katrins Snapshots

Hade det inte varit för att jag har hela min logistik på Östermalm så hade jag flyttat till Söder. Så jävla fräscht och enkelt. Alla ser likadana ut och jag passar mycket bättre där. Börjar få mer och mer problem med den här överklassen som cirkulerar runt mig. Jävligt märkliga värderingar allt för ofta. Utanför Urban Deli hade vi dessutom utsikt över drömmercan Geländewagen och en Porsche med en golfbag i baksätet så det var ju flashigt. En underbar dag har jag haft med en helt fantastisk vän @sippanhagerman. Vi hann till och med att köpa likadana linnen till Way out West dit jag fick veta att även Pet Shop boys ska komma. Jag dör. #söder #urbandeli #visarminastygn #coolt Jo! Sippan är singel så tveka inte att höra av er till henne. Jag går i god för grymmaste kapet. Tinder var plejset.

You Might Also Like

 • Clara
  18 april, 2015 at 19:27

  Vad är det för Östermalmsvärderingar som du inte delar?

 • Diana D (La Madre)
  18 april, 2015 at 20:56

  Ja överklassen kan verkligen vara något speciellt. Jag måste säga att Söder, Söder det är värme det. Fötterna på jorden och helt underbara människor. Alla får bara vara. Love it.

 • Jonas
  18 april, 2015 at 21:18

  Hornstullområdet är mitt favoritområde! 🙂

 • Bayern
  18 april, 2015 at 23:21

  Östermalm är ju bara brats och korkade bimbos som tar sig själva på för stort allvar!

 • Annika
  18 april, 2015 at 23:45

  HAHAHA, asgarvade åt fotot från gymmet! Ser ut som du har en stör i arslet, kolla vikt-pinnen.. HAHAHA. Förstår om du blev svettig! 🙂

 • Jag
  19 april, 2015 at 05:30

  Söder är grymt, mänskligt, o lagom crazy, blandad kompott av mycket, sköna fik, matställen, nära till naturen , bra bad, …. Östermalm är Östermalm … Vet väl dom flesta hur man ser på det…. Trevligt men folk tror att dom är lite förmer än andra… Arbetat där många år……. Men har din charm om man bortser från det…
  Öfre o undre…. Östermalm …

 • diana
  19 april, 2015 at 08:39

  Var du inte med och firade Novas födelsedag??

 • Isa
  19 april, 2015 at 08:59

  Vilket krystat leende!!

 • Layla
  19 april, 2015 at 09:21

  Vadå? Är inte du överklass? Det tycker du ju själv! Eller har sanningen kommit ikapp dig? Du måste ju inse själv att du inte platsar på Östermalm, någonsin. Hur mycket du än tror att du gör. Tyvärr.

 • laura
  19 april, 2015 at 09:26

  Du borde bo mellan Östermalm och Söder Katrin då du är en sorts hybrid mellan dessa. Å ena sidan är du en riktig Östermalmare som shoppar på NK, är besatt av att bli smal och tjäna mycket pengar, drömmer om lyxbilar, åker på semester till Dubai, Thailand och Rivieran och vill gärna skryta om vilka du känner. Det som skiljer dig från en östermalmare är ditt ursprung och din rättframhet/ärlighet. Du bryr dig inte om vad andra tycker, rättar dig inte i leden och frotterar både porrstjärnor och annat kreti och pleti och sen har du en trashig sida som passar bättre på Söder än på Östermalm där jag kan tänka mig att många lyfter på ögonbrynen när man beter sig ”comme il faut”. Nu snackar jag inte om bratsen för de är unga, utan om de i Katrins ålder som anpassat sig. Vart ska du bo då- Gamla Stan kanske?

 • Egon Kukén
  19 april, 2015 at 15:47

  laura: du menar antagligen då man INTE beter sig comme il faut. Det är comme il faut man ska bete sig då man vandrar Floragatan fram, eller vilken exklusiv gata det nu kan va….

 • Egon Kukén
  19 april, 2015 at 15:52

  Jo, det är nog jobbigt för överklassen att stå ut med dina folkliga svordomar. Du passar nog i ett jättehus i Stocksund, med Porsche tar det inte lång stund att pendla in till såväl Östermalm för att äta och slippa kreti och pleti, som till Söder för lite mys och pys i barerna…..

 • Karin
  20 april, 2015 at 06:54

  Fräscht? Mycket kan man beskylla Södermalm för, men knappast att vara fräscht.