Okategoriserade

Katrins Snapshots

Katrins Snapshots

Man kan lätt tro att jag är stabil när man ser den här bilden. Att allt flyter på liksom. Jag måste erkänna att det inte är så. Det är lite mycket nu och det känns inte helt hälsosamt. Det är inte kris för jag ser till att lägga mig innan tio på kvällarna men det är nog min räddning. Jag har mycket nu med jobb, barn, spring på nätterna, träning, matlagning, nya projekt, lite privata dilemman och så. Här om dagen kunde jag inte minnas var jag parkerat bilen och det ser jag som det tydligaste tecknet på att jag måste varva ner. Jag måste avboka lite och det ska jag göra så ingen fara med att oroa sig över mig jag lovar. Jag har koll. Men jag är trött. Och stressad inombords. Nu till det roliga. Jag har lovat Ringo en hund. När han kan gå ut med den själv så det blir ju om några år men för honom är det snart så vi pratar om raser typ varje dag. Chiwawa, yorkserterrier, Bichon frise, mm. Igår när vi körde till tennisen så sa han: Mamma när ska vi köpa en tjofre? När jag lyckats klura ut vad han menade slutade jag aldrig att skratta. Han har skapat sin egna ras kan man säga. En tjofre vill jag verkligen ha!

You Might Also Like

 • Diana D (La Madre)
  14 april, 2015 at 22:26

  Åh sånt där är farligt men så jäkla bra att du faktiskt lyssnar på dig själv. Det är viktigt att lyssna på signalerna och att inte gå rakt in i väggen bara föra tt man tror sig klara det eller ger sig fan på att klara det. Våga se felen, våga se vad som händer och dra ner tempot. Bra gjort K. Bra gjort. Snart är du back on track igen snygging! 😉

 • Caroline
  14 april, 2015 at 22:40

  Hej Katrin..
  Hoppas allt är bra med dig trots att det är mkt! Jag tänkte höra med dig om du har någon säljare i Göteborgsregionen ?
  Jag är annars intresserad av att sälja dina produkter i Göreborgs området ?!

  Använder dom själva, tycker det är super men de jag har tänkt på att dom kan exponeras annorlunda.

  Hör gärna av dig till [email protected]

  Ha en fin kväll!
  Hälsningar/
  Caroline Martinsson

 • Sandra
  14 april, 2015 at 22:41

  Ta hand om dig fina, vackra och smarta Katrin!

 • Ann.B
  15 april, 2015 at 07:03

  Hej!
  Vad bra att du känner din kropp och lyssnar på den.
  Jag rekommenderar Yorkshireterriern,har en själv.
  Jag är allergisk men tål den utan problem,den fäller ej päls,äter lite,kissar o bajsar lite 🙂
  Det är en stor hund i en liten kropp,behöver diciplin,och stimulans.Pälsen växer som människohår och måste klippas,mm

 • hanna
  15 april, 2015 at 07:12

  Din kropp säger ifrån när du missköter den. Även en ”GURU” kan bli sjuk. Du är ingen övermänniska!!!

 • Sandra
  15 april, 2015 at 08:25

  Snygg du är i håret!

 • Jag
  15 april, 2015 at 09:04

  Det är inte ofta dom ”svaga” som går in i kaklet utan dom tuffa, starka, drivna, målinriktade som har koll på tillvaron .. Att glömma. Vart bilen står är en signal..! . Det går inte att springa förbi sig själv, man kommer alltid ikapp, kanske försent… Jag vet, jag är där.. Och försöker ta mig tillbaka.. Ingen liten grej, det kan jag lova.. Tarelugnt..
  Att ha småbarn, gå upp på nätterna, ha företag, träna o ha fullt upp är inget sunt liv…

 • Jag
  15 april, 2015 at 09:05

  Du ser kanon ut på bilden oavsett om du inte känner så…

 • amy
  15 april, 2015 at 09:16

  Så ser en PHOTOSHOPPAD Katrin ut. T o m jag en heltidsarbetande sliten fembarns mamma hade blivit snygg!!

 • Anna
  15 april, 2015 at 10:40

  Ta hand om dig, försök ta bort det som du inte måste göra. Kanske blir lite för mkt hård träning just nu? kroppen kan bli stressad. Var snäll mot dig själv.

 • Pernilla
  16 april, 2015 at 17:24

  CHIHUAHUA stavas så!
  Inte för att vara någon ”ordpolis” men… Ser så väldigt oseriöst ut med felstavningar.
  Jag har för övrigt en chihuahua. Underbara små hundar!
  Googla på AHT hund är mitt tips annars!
  Haj!