Okategoriserade

Katrins Snapshots

Katrins Snapshots

PWO, vassle, kasein, ALA, ZMA, omega3, Vemma. Allt det där stoppar jag i mig dagligen. Jag har aldrig trott att preparat har någon verkan men jag har blivit övertygad och om ni vill komma igång med er träning men inte får arslet ur soffan så har jag ett väldigt bra tips till er. Ta en skopa PWO och vänta i tio minuter. Jag har både PWO @selfomninutrition för kvinnor och för män så jag varierar men när man blir lite rutti så är den för män mycket bättre. Den för kvinnor tar man till att börja med. Om man är en kvinna vill säga. Är man man så tar men hellre den för män. Men man tar en skopa till att börja med. Jag lovar att man kommer igång med sin träning med det här. Kör nu! #selfomninutrition

You Might Also Like

 • Diana D (La Madre)
  14 april, 2015 at 10:47

  Jag älskar att prova nya produkter, har inte testat dessa men recenserar dom gärna. Behöver ett bra PWO faktiskt som inte får mig att må illa. Får se vilken som blir härnäst. 🙂

 • Emma
  14 april, 2015 at 11:12

  Kan någon berätta vad det är bra för? Vad ger det för effekt? Varför ska man ta det?

 • lina
  14 april, 2015 at 13:14

  Visst kan det där ge en bra placeboeffekt som så mycket annat- men skulle inte vilja ladda min kropp med syntetiska preparat.

 • ylva
  14 april, 2015 at 14:13

  Kasein är rena GIFTET. Är starkt cancerframkallande samt kan ge diabes och hjärtssjukdomar samt förkortar ens liv bl a enl studier!
  Vassle innehåller mjölksocker. Att tänka på om man är lactosintolerant!!

 • Jag
  14 april, 2015 at 14:39

  Gå inte på det folk!!!… Är riktig eko mat…. Nyttigt… Otroligt!!!

 • Katarina
  14 april, 2015 at 16:50

  Eat clean people! Piller och pulver är såå last year.

 • Rosa
  14 april, 2015 at 17:08

  Herregud. Det låter inte så hälsosamt!!

 • Biggan
  14 april, 2015 at 18:33

  Det verkar vara två läger detta om Kasein. Googlar man det så finns det ju massor av rapporter om allergi, diabetes, sockerberoende, kärlsjukdomar och cancer. Träningsgalningarna käkar och föredragshållare avråder. Tur att man slipper bekymra sig om det. En skogspromenad och en yoghurt. Ett frågesportprogram på det så har hjärnan fått sitt. Alla blir lyckliga på si tro.

 • MaHoney
  14 april, 2015 at 18:36

  Asså vafan folks. KÖP KÖP å skopa i er kemikalierna för det gör ju idolen K.Z.
  Vadå reklam? Vadå reklamhoreri? Skiiitsnack, jag ska görat iallafall för HÄLSOPROFETEN rekommenderar. Yiihaaa jag beställer NU på nätet.

 • sofia
  14 april, 2015 at 18:42

  saknar dina långa blogginlägg! skulle vilja se mer av dom.

 • rio
  14 april, 2015 at 19:13

  Jag stoppar inte i mig PWOs och annan SKIT. Varför ta HOBBYTJACK när man tränar? Inga tillskott kan tillföras som inte ingår i maten!

 • Nicole Li
  14 april, 2015 at 21:15

  Urtrist att läsa sponsrade inlägg…

 • Jennie
  15 april, 2015 at 01:47

  Trist med sponsrade inlägg 🙁 oärligt.

 • Maria S
  15 april, 2015 at 09:16

  Var rädd om din lever, den ska hålla hela livet. Tänk på att den ska ta hand om alla preparat (protein, tillsatser) som finns i de där preparaten. Läkare säger: Om man äter bra mat så behövs inga tillskott. Jag tror på jordnötter (energi, bra fett), rent vatten och vanlig mat.