Okategoriserade

Katrins Snapshots

Katrins Snapshots

Jag var och debatterade mot Wellness-syndroment i SVT förra veckan. Där satt en så kallad borgerlig debattör vid namn Rebecca. Borgerlig I don't know men hon hävdade att det var något fel, sjukligt och ängsligt över att posta bilder och text om sina träningsframgångar. Intrång på personlig integritet ansåg hon. Jag skiter naturligtvis i Rebecca men det stör mig att jag numera tänker till en sekund innan jag skryter om mina träningsframgångar och på morgonens löparrunda som gick sjukt bra kom jag att tänka på att jag skulle vilja fråga Rebecca om hon anser det lika fel att skryta om sin matlagning och sina bakverk i sociala medier för då är det många som ligger illa till och behöver meditativ yoga i världen. Eller det kanske räcker med en finsk pinne, vad säger du Rebecca? #milenpåunder50

You Might Also Like

 • Simba
  11 april, 2015 at 10:16

  Ja det råder HÄLSOHYSTERI !!

 • Alexandra
  11 april, 2015 at 11:15

  Du är så klok Katrin! Klart att det är lika myckey ”skryt” om man går ut offentligt med träningsresultat som med bakverk eller matlagning eller något annat. Folk väljer ju själva vad de vill läsa och inspireras av. Ska ta en titt på den där debatten för blev nyfiken på Rebeccas resonemang.

 • Frida
  11 april, 2015 at 14:04

  Tänk aldrig till en extra sekund innan du publicerar något som din träningsrunda. Det som till del gör din blogg så bra och äsvärd är att du delar med dig, motgångar men framförallt dina framgångar. Hela din resa med viktnedgång, mat och träning. Utan det hade jag förmodligen varit kvar i soffläge. Nu går jag in på katrinz.se och blir istället motiverad och tänker har hon och gör hon så kan jag!
  Tack och sluta aldrig visa upp det du kan, gör bra och är stolt över. det inspirerar mig.

 • marie
  11 april, 2015 at 14:49

  Har inte hunnit kolla programmet än men ska, fattar inte ens hur det kan bli debatt. Det är väl bara bra om folk tränar. Skit i den där Rebecka , jag tycker det är jättespännande att få höra om dina träningsframgångar , speciellt nu när du anlitat Philip som pt.

 • jon
  11 april, 2015 at 19:32

  Kan du inte ta upp de tre bästa argumenten för och emot Hälsohysteri och debattera det här på din blogg? Det är ju ingen idé att bara avfärda henna direkt, bättre att folk får veta varför.

 • jenny
  11 april, 2015 at 20:48

  Löjligt träning är brs för kroppen fler behöver peppen

 • Anna
  11 april, 2015 at 21:05

  Såg debatt! Bra Katrin! Synd att hälsa inte går före vetelängden. Men jag tror att på sikt så kommer detta blir mer vanligt på fler arbetsplatser.

  På min arbetsplats ( Bauhaus) så skänker företaget 10 kr till barncancerfonden varje gång en anställd tränar/ motionerar minst 30 per dag. Vi är ganska många anställda så pengar rullar in till viktig forskning samtidigt som vi anställa rör oss och blir mer hälsosamma. Bättre kan det ju inte bli!!

 • Alexandra
  12 april, 2015 at 11:53

  Grymt sprunget! #fab

 • Ella
  13 april, 2015 at 22:54

  Skryt för sjutton! Om jag hade orkat hälften av det där så hade jag skrutit. Klart du ska ha cred när du kämpar så hårt. Bu för jantelagen!

 • Hanna
  16 april, 2015 at 14:20

  Ibland stör du skiten ur mig men ibland är du bäst. 🙂