Okategoriserade

Katrins Snapshots

Katrins Snapshots

Jag håller på att bygga mitt livs bästa kropp. Ville bara att ni skulle hänga med på det. En vecka har gått. Tre kvar. Sjukt bra jobbat @philiplailani #deltagym #delta #dimman

You Might Also Like

 • Conny
  10 april, 2015 at 06:39

  Du ser inte frisk ut!!

 • Jag
  10 april, 2015 at 07:59

  Vilka trista människor det finns här som skriver negativa saker…. Ta en titt i spegeln…. O säg hundra ggr…. Jag älskar mig själv….
  Du duger som du är , du är älskad…
  … Knasboll var snäll… Oavsett vad katrin skriver så blir det inte bättre om du skriver så…. ..

 • Josefin
  10 april, 2015 at 09:43

  Ser sjukt bra ut! Ha gjort en liknande hälsoresa som du och känslan när man tar första milen under 55min eller ser sig i spegeln och ser en fit, hälsosam och frisk kvinna är oslagbar! Fortsätt inspirera och peppa!

 • Tara
  10 april, 2015 at 11:48

  Man skulle inte tro att du lever hälsosamt. Du ser allmänt trött och sliten ut!!

 • Jessica
  10 april, 2015 at 13:14

  Jösses – hur piffiga är ni andra på gymmet? Jag ser en vältränad kropp och ett osminkat ansikte. Heja K!

 • julia
  10 april, 2015 at 16:38

  SÅ FRÄSCH! Samma sak på bilen några inlägg nedanför där du har sprungit, verkligen, riktigt jäkla superfräsch! Hur gör du med yoga nu för tiden? Du höll ju på med det ett tag, är det lagt på is? Tack för en superblogg!

 • laura
  10 april, 2015 at 18:37

  bra med en stark kropp- kombinera det med en ödmjuk och empatisk inställning till andra och livet så blir du vackrast på >Östermalm…

 • Petra
  10 april, 2015 at 19:51

  Jepp!Följer med! Kör även 11:e dagen utan tillsatt socker eller snabba kolhydrater, samt varierad träning och jag mår bättre än jag gjort på väldig länge!

  We keep up the good work!

  Kram

 • Davovitch
  11 april, 2015 at 00:49

  Asså, tjoff baaaahhh. Jag döööööööör. Du har en fitta under armen. Bah kissar på mig nu. Lovar assssså trosan blev blöt. Tjofaderittan tjoffar ner den i toan nu!!!! Fan oxå, nu gapar ungen ahhhhhhhhhhhh. Nä nu kissade jag på mig igen. Helt ekologiskt asså.

 • Eva
  15 april, 2015 at 23:28

  Du är redan vacker men kommer att bli ännu bättre!
  Bra jobbat!
  Hoppas att Bingo kommer att fota dig då 😉