Okategoriserade

Katrins Snapshots

Katrins Snapshots

Nån strejk gör att vi har suttit en timme i planet och väntat på ny slot-tid. Telia tjänar mycket pengar på mig nu. Typ 49 kr för varje fem minut. Jag lägger mer tid på att sms:a 50MB zon2a än på att svara på mejl i min inkorg. Kanske att vi får flyga snart. Ringo har inte uppfattat situationen än utan är toppnöjd över att han just upptäckt en helt ny mapp på paddan som heter "Novas spel". Så inte rasa över att han dödar zombies med solrosor nu för jag kan inte rå över situationen. Nu verkar det som att vi kommer hem så sent så att vi missar Rambo också. Kanske att jag kryper ner och lägger mig i hans spjälsäng då. Fem dagar utan Rambo är nog i det längsta laget. Saknar den där lilla köttbullen. Men skönt ändå att veta att han är glad utan mig där. Man vet aldrig vad livet har för plan för en. Ibland vill piloten plötsligt ta sitt liv och då sitter man där. Vet ni vad det bästa är med min situation just nu? Jag har både broccoli och kycklingbröst i handväskan. He he.

You Might Also Like

 • Jag
  8 april, 2015 at 15:38

  Han e så söt….!!!

 • Isa
  8 april, 2015 at 16:00

  Vilka bisarra liknelser du har …..

 • lina
  8 april, 2015 at 20:33

  Ah men fy fan har du kycklingbröst med dig- så jääävla ohygieniskt nu när det är varmt och allt. Allvarligt hoppas du skämtar..

 • emma
  8 april, 2015 at 22:46

  Hahahaha. Det ÄR verkligen det bästa. När man äter lchf och oväntat fastnar på ett ställe där det bara säljs godis och glass. Så bra.