Okategoriserade

Katrins Snapshots

Katrins Snapshots

Pappa mår bra så jag och Ringis åker hem idag. Vi lämnar pappa i händerna på Håkan och Joval. Pappas strand har nu även fått sitt alldeles egna instagramkonto så ni kan följa Lido Plage på @lidoplagenice. Jag förväntar mig fina bilder, erbjudanden och inspiration så att ni blir sugna på att åka ner till Cottan och njuta lite. #lidoplagenice

You Might Also Like

 • S
  8 april, 2015 at 13:44

  Vart mailar man om man vill skicka in en fråga till relationspodden? [email protected] har jag koll på men jag har för mig att ni sa i en podd att ni hade skaffat en ny mail, har jag hört helt fel?

 • Debra
  8 april, 2015 at 13:50

  Vad kul. Rambo har säkert längtat efter DIG!!!!!

 • Fiona
  8 april, 2015 at 14:00

  Där är fint. Men skulle gärna sluppit alla feta gubbjävlar, som tror dom kan ragga på oss unga snygga tjejer!!

 • MaHoney
  8 april, 2015 at 15:11

  Whoooo ooh nej, kolla in pappans enorma mage. Katrin borde sätta han på LCHF diet. Så han slipper sjukhusbesök och annat fetmarelaterat. Dyrt, nä hon kan skicka en kubikmeter knäckebröd, muslipaket m.m. – det drabbar ingen fattig! Gratis till pappa från dottern såklart.

 • anonym
  8 april, 2015 at 16:47

  Hon satte ju Vladde på Lchf för några år sen ….och han var sååå nöjd för han blev av med alla sina krämpor på nolltid !!!!!

 • Lotta
  8 april, 2015 at 18:15

  Vad skönt att din pappa mår bättre!

 • lina
  8 april, 2015 at 20:31

  Bor här men skulle inte drömma om att slösa mina pengar på privata stränder när det finns massa vackra ställen här utan massa folk och helt gratis dessutom. Ett tips är cap d’antibes, gå förbi abrahamovitzs hus och världens naturskönaste plats med härlig bad och fortfarande relativt oupptäckt tom bland de som bor här….

 • Jenny
  9 april, 2015 at 12:02

  Jag och min mamma var på Lido förra året, drack ”sexy by Sweden” och åt nån god laxsallad, supermysigt ställe.. Fin bild på dig också utanför toaletterna haha 😉 🙂

 • Anna
  9 april, 2015 at 12:51

  Allt näthat som riktas mot dig Katrin! Att du orkar!
  Jag håller inte med i allt du säger eller tycker. Ibland tycker jag att du är rent ut sagt knäpp. Men jag diggar dig ändå.

  Varför?

  För att du inte är som ALLA andra. För att du vågar ge dig in i en roll som sticker och svider i medelsvenssons ögon och öron.

  Till alla er avundsjuka nollor ( det är vad ni är) som sitter och näthatar anonymt bakom era skärmar : FY PÅ ER! Ni är obehagliga, omogna och har förmodligen inga egna framtidsutsikter.