Okategoriserade

Karriärtips.se

Katrins Snapshots

Gissa vilket jobb jag är lämpad för? Direktör eller kommunikationschef. Det är väldigt kul utfall tycker jag. Känner mig nöjd med de utfallen. Hur jag vet? Det finns ett väldigt roligt och intressant test @karriarterapi som ni alla måste göra där man svarar på frågor och sen får man veta vilket yrke man är lämpad för. Sen fick jag upp 139 st lediga tjänster för min profil på en gång. Blev både sugen på att söka jobb på H&M, Zara, J Lindeberg och gymgrossisten. Nu råkar jag ha hittat mitt drömjobb men om du inte har det? Gör det här testet och prova nåt nytt! Sitt inte där och var missnöjd för det finns väldigt många roliga jobb att söka! I samarbete med @monster #monster

Testet har ni här!

You Might Also Like

 • Lina
  8 april, 2015 at 11:40

  Vart kommer träningströjan ifrån?

 • Diana D (La Madre)
  8 april, 2015 at 12:39

  grymt!! jag älskar såna tester, jag är så hungrig på att byta jobb, på att göra något jag verkligen trivs med, söker inte drömjobbet då jag inte tror det finns, precis som inte drömmannen finns och inte heller kvinnan för den delen. Men jag söker något jag trivs med, kan stanna kvar och mår bra av. Tack för tipset!!!

 • Diana D (La Madre)
  8 april, 2015 at 12:40

  ha ha ha dock var det ett rent skämt! Inget av det dom föreslog passade, inte det minsta ALLS. Men men skam den som ger sig, jag letar vidare. 🙂

 • Jag
  8 april, 2015 at 13:07

  Dansare, skådespelare och frisör.. Mina yrken… Jag är uska, har arbetat ed människor i över 20 år…

 • Jag
  8 april, 2015 at 13:09

  Jag skulle ha velat bli skådis…. Nu i efterhand…