Okategoriserade

Katrins Snapshots

Katrins Snapshots

Min tålmodiga lilla gubbe. Är man en dålig mamma som mutar med radiostyrda bilar och tivolibesök för att få lugna stunder tillbaka? Imorgon har jag lovat nya coola skor också. Men va fan sitta på ett sjukhus i fem timmar eller i bil är väl jobbigt för en femåring eller ska han bara gilla läget och acceptera? Ä fan man får ge och man får ta. Imorgon ska jag ge lilla gubben tills AMEX-kortet blockas. Ringos coola brillor med kamouflage på sidorna är från @nova_star om ni undrar. Succé! #nova_star

You Might Also Like

 • Elina
  7 april, 2015 at 08:57

  Äh! Så länge barnen inte är/blir otacksamma för allt de får så tycker jag att man kan ge massor.
  Jag har en kusin på 11 år, han har ALLT och får göra massor av roligt andra barn bara drömmer om. Han är väldigt tacksam och go ändå ^^
  Relationspodden är bäst! Lyssnar varje vecka <3

 • Kim
  7 april, 2015 at 09:35

  Mitt brorsbarn får allt han pekar på, och han är ODRÄGLIG. Er podd har blivit helt KASS!!

 • jklb
  7 april, 2015 at 10:19

  Saknar du inte Rambo ett dugg? Du skriver inget om din längtan efter honom. Känner du dig otillräcklig i din mammaroll när det gäller honom? Är du och Bingo överens om att gå skilda vägar och du ska ha Ringo och han Rambo och det är därför du gör allt för att ta känslomässigt avstånd från den lilla? 2 filmsnuttar visar att något är väldigt fel när det gäller din relation till Rambo. Beror det på yttre omständiheter eller på inre?

 • Sanna
  7 april, 2015 at 10:53

  Men jag tyckte å andra sidan inte hon var särskilt trevlig mot Ringo heller i senaste videon.
  Hon sa i nåt podsvsnitt att hon tar åt sig jättemkt av vad folk tycker om hur hon är som mamma. Varför lägger hon då upp såna videor där hon är väldigt otrevlig mot båda barnen. Det är lätt att skylla på pms hela tiden

 • maria
  7 april, 2015 at 11:21

  Ringo är inom kort 5 år.
  Kanske kan man ställa lite högra krav på honom
  än på Rambo som är drygt 1 år, eller…?

 • Jag
  7 april, 2015 at 11:45

  Allvarligt!!.. Bryr vi oss om det??.. Hon gör väl som hon vill i sitt liv??…
  Eller??

 • jklb
  7 april, 2015 at 12:22

  Svar till Jag den: Ja vi bryr oss om det eftersom det handlar om ett litet barn som behöver sin mors kärlek. Det är tack vare sådana som inte bryr sig som felaktigheter kan fortsätta. Vi är skyldiga Katrin att få henne att vakna upp. Tror du hon någonsin skulle förlåta sig själv om det hände den lilla något och hon forrtsätter att behandla honom som hon gör? Vaknar hon upp så kommer hon att ändra sig för jag tror att någonstans där inne så älskar hon honom överallt annat men något har gått väldigt fel. Och ja hon gör som hon vill med sitt liv så länge det inte drabbar hennes eller någon annans barn.

 • Mamma
  7 april, 2015 at 12:27

  Bry dig inte om alla svartsjuka jävlar, dina barn ser glada och välmående ut. Skit i alla pretton som vet allt om hur man uppfostrar ungar. Vem fan ska man annars ge sina pengar till om inte till det bästa man har. Ta med pengarna i graven? Gör det då för fan, snåla jävlar!!
  Mina ungar får allt jag har råd med och de är goa och glada som fan…..och jag och gubben med.
  Go Katrin Go!!!!!!

 • jklb
  7 april, 2015 at 12:38

  Mamma den: vem har sagt något om att hon inte ska köpa saker till sina barn? Det handlar inte om det. Det handlar om hur Katrin kallt föser undan Rambo när han sedan blir ledsen så säger hon kallt: ” Jag vet inte varför han bölar”. Det handlar om hur hon ilsket ber sin ett åring att sluta drägla. En ett åring kan INTE sluta drägla. Det handlar om hur hon tar avstånd från den lilla. Om svartsjuka är att bry sig så ja då är vi som reageerar väldigt svartsjuka och det är vi med nöje.

 • laura
  7 april, 2015 at 12:58

  Låter fruktansvärt om det ni säger stämmer- jag har inte sett filmklippen så kan inte avgöra själv. Och jag klarar inte av att se barn behandlas illa oavsett om det är psykisk eller fysisk misshandel så jag tror jag hoppar över det.

 • jklb
  7 april, 2015 at 13:10

  https://www.youtube.com/watch?v=H0yDec_B9o8

 • Jag
  7 april, 2015 at 13:55

  Jag hoppas du skojar!!!…
  Tycker du att vi här ska få katrin o vakna??…
  Allvarligt??!!..
  Hon är kapabel att sköta dig, sin familj själv…… Så gå nu o gör något annat för din egen skull..
  Katrin kan ta hand om sig själv….

 • Jag
  7 april, 2015 at 13:57

  Men fortsätt att ”uppfostra” katrin. …och köp gärna hennes produkter också… Knäcket lär vara gör gött!!!

 • Jag
  7 april, 2015 at 14:04

  Jklb….. Vad är det man kan säga??!! Jo!!.. Skaffa dig ett liv..!!

 • jklb
  7 april, 2015 at 15:20

  Jag den: Tusen tack för tipset men jag föredrar att baka mitt knäckebröd själv. Men det är snällt att du bryr dig om mig, det värmer.:)

 • Pia
  7 april, 2015 at 15:37

  Jklb! Du sitter bakom ett alias och kommenterar många inlägg på ett oförskämt sätt! Kan inte du ta och presentera dig, törs du? Att du själv har barn tas ju för givet efter många goda ”råd”, men har du vänner? Jobb? Ett meningsfullt liv? Ta dig ur den här bloggen så är du snäll, alternativt dra åt helvete!

 • jklb
  7 april, 2015 at 16:10

  Pia den vad gullig du är som bjuder hem mig till dig. Jag heter Johan berätta vad du heter till efternamn så avslöjar jag mitt sedan. Din adress har jag ju redan. Helvete var det du bodde på eller hur?

 • Jag
  7 april, 2015 at 18:55

  Vad är det frågan om ??… Vem är vem här??.. Vad håller ni på med?..

 • Maggan
  8 april, 2015 at 04:29

  Inget fel med att belöna sitt barn, men upplevelser är bättre än prylar. Det finns redan alldeles för många tröstshoppare här i världen.

 • Åsa
  8 april, 2015 at 06:34

  ja du katrin vi utan enorma summor pengar får hitta på andra lösningar.