Okategoriserade

Katrins Snapshots

Katrins Snapshots

Ja ha men den här hade jag missat. Det var för att städerskan kom på fredagen och jag och Ringo kom tillbaka från Romme på söndagen. Mmmm det här skulle inte ske i min närvaro. Det är bra att våra barn får en uppfostran med ytterligheter från sina föräldrar tror jag. Aldrig mitt emellan eller lagom. Alltid ytterligheter. Att käka ris rakt ur aluminiumformen… Slabba och skvätta. Kletiga riskorn i mattan. Tur att jag slapp det här. Tur att jag bokat in städerskan just då. Gud är med mig. Oftast är han det

You Might Also Like

 • Vicky
  2 april, 2015 at 13:04

  Det är vl klart att barn skall få kladda med maten. Det är bara att bita ihop och städa!!

 • anonym
  2 april, 2015 at 17:33

  Bättre lite skit i hörnen än ett rent helvete !! Inte svårt att veta vad barnen kommer minnas som det bästa från sin barndom , Heja heja härliga Bingo som förstår vad som är viktigt i livet, städa blir det allt tid till när barnen är vuxna och det går alldeles för fort !!

 • Lotta
  3 april, 2015 at 00:30

  Alltid tyckt om dina inlägg, nån gång lite over crazy men ok. Men detta! Vad trodde du när du födde barn? Att ut kommer en person som från början kan allt o kanske kan prata eller? Får han dregla när tänderna kommer eller måste ni ha nanny då?

  För en gångs skull gjorde du mig upprörd o klokheten flög bort! Tur du har städerska så att du kan ha barn 😉

  Kram till er alla, även ris gullet. //Lotta

 • Carina
  3 april, 2015 at 18:11

  Äter ni ris??? Det ä väl TABU inom Lchf…!

 • Petra
  3 april, 2015 at 22:37

  Jag förstår att du inte hinner blogga med små barn och eget företag, men det är tråkigt när nan följer ditt instagram och sedan går in på bloggen och ser samma inlägg. Ska man sluta följa insta eller bloggen, vad tycker du?