Okategoriserade

Katrins Snapshots

Katrins Snapshots

Jag kan inte minnas att jag inte kunnat springa förr i mitt liv. Jag kämpande som en skadad hemlös byracka 06.45 i snöstormen. Jag kan tänka mig att känslan jag hade idag är den samma som en tjock person har som tvingar sig ut för en promenad. Allt är emot en, kroppen värker, det är vidrigt OCH det piskar snö rakt in i fejan. Jag vill skriva att jag grät men det gjorde jag inte. Det var inte långt ifrån. Den som vill veta vad som kört slut på mig kan se gårdagens träningsupplägg @philiplailani. Gör gärna alla 20 övningarna på tid och berätta hur det gått för er. Jag minns inte min tid. Säkert 40 minuter typ. Jag är sjukt otränad. Fy fan det är inte kul att börja med något. Början är tung. Kan inte minnas att den var så här tung bara. #sonymusic

You Might Also Like

 • GC
  2 april, 2015 at 10:48

  Katrin du äter inte enl lchf längre ser jag. Det gamla sättet att räkna kalorier vinner nog i längden, faktiskt. Kan du inte berätta lite om det är du snäll.

 • beata
  2 april, 2015 at 12:39

  Man blir inte yngre precis! Varför har du hänglås i öronen. Eller är det REKLAM för SONY!!

 • Whitney
  2 april, 2015 at 12:45

  Håller med dig. Det är synd om de TJOCKA!!

 • laura
  2 april, 2015 at 13:46

  Ha ha men du är väl för rolig. Jag känner många t”tjockisar” som tycker det är skönt att promenera. Är man gravt överviktig blir det förstås lite jobbigt men min aerobicslärare från den tiden jag tränade var lite mullig, enligt dig säkert smällfet och fan vilken energi hon hade, betydligt bättre flås än smala jag…

 • Hyrestanten
  2 april, 2015 at 16:58

  Jag kan berätta för dig att en tjock person inte ”tvingar sig ut för en promenad” mer än någon annan. Vi är många som njuter av att röra oss, träna, promenera osv trots att vi inte är smala. Vad värre är, många av oss struntar i överflödskilona och är nöjda ändå. Det är insidan av oss människor som är absolut viktigast. Visst är det bra om vi har hyfsad kondition men det har absolut inget samband med några extra kilon.

 • Sara
  4 april, 2015 at 00:14

  Du peppar ju inte direkt överviktiga att börja ett hälsosammare liv, förändra och gå ner i vikt.

  Du trampar på dom, som om dom vore koskit.
  En rusar ju inte till din butik och köper produkter.

  Kanske dags att sluta vara en liten människa och bli större, mentalt.

 • Carro
  4 april, 2015 at 19:15

  14 minuter lite drygt – men då var det armhävningar på knä ända ner och vi körde puschpressar på 20 kg. 35 för killen min.