Okategoriserade

NaturalCycles.com

äggjaktkit

Till alla män: Ni måste köpa det här ägget till er tjej. Måste måste. Bort med jobbiga humörsvängningar och osäkerhet kring ägglossning, mens och säkra dagar. Den här produkten är ett absolut måste. 50 kr i månaden pröjsar man för appen och när man får snurr på hur det funkar är det väldigt lätt och coolt. Det här ägget innefattar såklart sex månader med appen. Sen börjar man betala 50 kr. Inget att fundera kring. #naturalcyclesnc

Mer info om NC:

Kvinnor oroar sig ofta över att bytet till en naturlig metod av preventivmedel innebär en massa variabler att hålla reda på och att det är svårt och dessutom osäkert. Med nya högteknologiska metoder är detta inte längre fallet. Med NaturalCycles behöver kvinnan endast mäta sin basala kroppstemperatur på morgonen, och baserat på detta räknar en biostatistisk algoritm ut resten. Visste du tex. att kvinnan är endast fertil 5 dagar före ägglossningen och en dag efter (https://www.naturalcycles.com/?locale=sv#!medical).

NaturalCycles har ett erbjudande där de ger 30% rabatt på sina ägglossningstester. De har dessutom ett paket som kallas för ”Egg Hunting Kit” med 25% rabatt. Ägglossningstesten som mäter ökningen av LH hormon som förekommer i kvinnans kropp 1-3 dagar före ägglossning, kombinerat med mätning av den basala kroppstemperaturen är ett naturligt och mycket kraftfullt sätt att kartlägga sina fertila och icke-fertila dagar!

Om du funderar på att gå med i NaturalCycles, kan det vara intressant att veta att appen nyligen uppdaterats för att ge individer mer skräddarsydda meddelanden om sin cykel. Allt för att hjälpa kvinnan att lära känna sin kropp och sin fertilitet ännu bättre! Fungerar din kropp som den ska? Är din temperatur högre än genomsnittet? Återhämtar din kropp sig fortfarande från hormonella preventivmedel? Och för dig som planerar en graviditet, finns det moment i din cykel som bromsar din väg till graviditet?

Varför inte låta påsken bli högtiden att starta ditt nya, medvetna och naturliga du!

You Might Also Like

 • Easter Bunny
  1 april, 2015 at 11:33

  Malutki baranek ma złote różki, pilnuje pisanek na trawce z rzeżuszki, gdy nikt nie patrzy, chorągiewka buja i beczy cichutko: Wesołego Alleluja!

  Happy Easter with all best wishes.

 • mlf
  1 april, 2015 at 11:34

  Blondinbella tackar dig säkert för reklamen. Hon är ju delägare i NaturalCykles!

 • Alleluja
  1 april, 2015 at 11:34

  [love]

 • thelady
  1 april, 2015 at 12:05

  Reklam reklam reklam och återigen reklam!

 • Jara
  1 april, 2015 at 13:20

  Men as typiskt att jag köpte ett år i måndags!!! 🙁

 • Tabasha
  1 april, 2015 at 15:21

  Varifrån har du SNOTT den texten! Källa tack!!

 • anna
  1 april, 2015 at 18:29

  Asså va tråkig din sida e nu förtiden,bara reklam!!!!

 • Kjerstin
  1 april, 2015 at 21:33

  Skönt att ha kommit i den åldern då man slipper tänka på om man ska råka bli på smällen efter att ha…

 • E
  1 april, 2015 at 21:52

  Nu har jag köpt, och registrerat.
  En jävligt korkad fråga. Jag fattar att man ska klicka i första dagen för mens, men skall man sedan klicka i varje dag som man har mens, eller räcker det med mensens första dag?