Okategoriserade

Katrins Snapshots

Katrins Snapshots

Ett år idag. Alltså avsnitt 52 ute nu! Www.relationspodden.com #relationspodden

You Might Also Like

 • Sara
  1 maj, 2015 at 12:47

  Haha men gud vad ni svamlar. 40 minuter in och ni har avhandlat En fråga? Ni borde nog kolla upp era fotbollskunskaper också 😉 Ronaldinho är från Brasilien, Ronaldo är från Brasilien och Cristiano Ronaldo är från Portugal.

 • Ullis
  1 maj, 2015 at 16:41

  Ni är så sjukt roliga! Skrattar högt när ni svamlar på. Håller mest med dig i dina åsikter Katrin. Du verkar stå med båda fötterna på jorden.

 • lisa
  1 maj, 2015 at 17:28

  Har ni druckit för mycket av Bingos vin? Bedrövligt!!

 • Fanny
  1 maj, 2015 at 17:57

  Er podcast är bland det bästa med veckan, bra start på helgen! Blev dock extremt ledsen när jag hörde att ni kanske ska sluta podda… Jag hoppas verkligen att någon med ett stort rikt företag nappar på att sponsra er, det skulle va skit tråkigt om det inte blir några fler poddar efter livepodden!! Jag får iaf tacka för det här årets underhållning! Hoppas förresten att du skaffar snapchat!:)

 • V
  3 maj, 2015 at 09:19

  Synd, den här var inte alls lika bra som de jag har lyssnat på tidigare. Kändes inte lika genuin, mer svamligt och det känns som att du anstränger dig för att visa den osköna sidan av dig själv. Typiskt eftersom jag precis lovordat podden inför några vänner: ”De (speciellt Bingo) är verkligen skitroliga, och KZ låter faktiskt riktigt sympatisk. De har helt klart växt i mina ögon, fast när det gäller Ringo så var det nog mest fördomar som jag hade tidigare. Jag tror att han är riktigt bra för KZ, och väger upp hennes mer osunda beteende.”

 • V
  3 maj, 2015 at 09:22

  ”Ringo” i min tidigare text ska så klart vara ”Bingo”.