Okategoriserade

Katrins Snapshots

Katrins Snapshots

Man kan lätt bli lurad av att se på den här bilden. Tro att jag mår bra. Jag mår för jävligt. Ska lägga mig i ett skållhett bad och be en stilla bön att jag kan röra mig snart igen. Jag körde mitt första styrkepass med @philiplailani idag (kolla hans insta för beivis) och såklart tog jag i för hårt och skulle balla mig och stå mot väggen i över två minuter för att få vg och inte g. Min familj har alltid kallat mig för tuffis – skulle det ridas utomlands skulle jag ha den vildaste hästen, ska det hyras skidor är jag proffs. A ni kan typen. För övrigt har jag de perfekta måtten enligt mallen. 90,80,90 eller vad det nu är. En annan PT utbrast "Åh du har Barbie-kroppen!" A fast det var bara en parentes. Nu varmt bad. Ser ni mina trådlösa lurar förresten? Helt jävla smashing och bästa ljudet. Tack för det @sony. #delta #deltyagym #sonynordic #sony #sonymusic

You Might Also Like

 • mlf
  30 mars, 2015 at 15:07

  Samarbetar du med SONY??

 • honey
  30 mars, 2015 at 16:53

  Barbiekropp!!! Komplimang?? Not!

 • Sandra
  30 mars, 2015 at 17:12

  Hej Katrin,

  jag ville bara tacka för att jag idag fick njuta av att komma hem till ett städat, väldoftande hus tack vare erbjudandet du hade för ett par veckor sedan med Helpling.
  Jag var en av dem som hann boka en gratis städning, och det var ren lyx.
  Så skönt för en småbarnsmamma som vobbar och inte längre har tiden att ha ett skinande hus varje vecka.

  Tack till dig och Helpling!!

 • Dingo
  30 mars, 2015 at 17:38

  Om Barbiedockan hade varit en levande kvinna hade huvudet trillat av halsen,och organen hade inte fått plats i kroppen samt att hon inte hade kunnat gå. Är det en sådan kropp PTmenade? … Hemska kroppsideal!… aneroxia nästa!

 • Madde
  30 mars, 2015 at 17:39

  Jag trodde de perfekta måtten var 90 60 90 men har det ändrat är ju 90 80 90 mycket mer hälsosamt

 • ada
  30 mars, 2015 at 18:29

  90 60 90 har du nog. Hade du ett midjemått på 80 skulle du ju se ut som en korv med din lilla kropp. Under 80 cm ska midjan vara för att det ska vara hälsosamt. Mitt ”midje”mått ligger kring 110 och det ska det bli en ändring på. Mha LCHF såklart.

 • Sandra
  30 mars, 2015 at 18:47

  Skall det inte vara 90-60-90?

 • Karin
  31 mars, 2015 at 11:11

  Vilken vilja du har! En månad med stenhård träning och kost fast du är nöjd med det mesta på kroppen och inte lider av övervikt. Det vet jag inte många som skulle orka/våga/vilja hoppa på.