Okategoriserade

Katrins Snapshots

Katrins Snapshots

Den 10:e april kommer Isa att köra vår första sampling på City Gross i Bromma. Mer om det på katrinz.se #citygross #lchfklubben

You Might Also Like

 • Sally
  26 mars, 2015 at 16:10

  Liknar TORRFODRET som jag ger mina djur!!

 • Emma
  26 mars, 2015 at 16:46

  Brukar handla på City Gross i Rosengård i Malmö. De flesta som handlar där är arbeslösa utllänningar. Svårt att tro att de har RÅD med dina dyra produkter Inget de prioiterar!

 • Jeanette
  26 mars, 2015 at 18:39

  Hej Katrin!
  Vill tipsa dig om ”hälsopodden”. Intressant podd även om jag inte håller med i allt som sägs. Tänkte på dig när dem pratade om juicer 🙂

 • Sandra
  26 mars, 2015 at 18:55

  Katrin …att vara småbarnsmamma och driva företag är inte lätt..så jag måste säga att du är såå grymt duktig! Fortsätt att hålla huvudet ”högt” trots alla elaka kommentarer. Du är en kvinnlig Zlatan 🙂 .

 • laura
  26 mars, 2015 at 20:49

  Håller lite med Sandra ovan även om jag själv inte skulle handla dina varor då jag kör ekologiskt och närodlat och inga processade produkter vilket dina faktiskt är. Personligen tycker jag inte om dina värderingar vad gäller attraktionen till bling-bling och ytlighet, men jag beundrar ditt självförtroende och din energi. Det jag är mest förundrad över är hur du lyckas så bra trots att du inte är speciellt intelligent att döma av dina texter och ditt språkbruk. Men det är väl det som kallas street-wise…

 • Katarina
  26 mars, 2015 at 21:42

  Hahaha laura du kan inte vara speciellt intelligent om du tror att ingen kommer att märka att du är en elak troll.

 • Kim
  27 mars, 2015 at 05:09

  Laura, håller med !

 • Amanda
  27 mars, 2015 at 05:14

  Till City Gross åker folk för att handla BILLIGT. Dina PRODUKTER är inte BILLIGA!!

 • laura
  27 mars, 2015 at 13:12

  Katarina; ett elakt troll- komvux har kurser i svenska. Och sedan ska jag avslöja något nytt för dig: Människor kan ha nyanserade uppfattningar om saker och ting, dvs allt är inte svart eller vitt. Man kan tex uppskatta vissa egenskaper hos en människa och tycka sämre om andra, och nej det gör en inte till ett troll utan till en vuxen, tänkande människa.

 • Katarina
  27 mars, 2015 at 14:59

  Laura, tyvärr uppfattar jag dig fortfarande somm ett troll. Ett rätt stavande, vuxen tänkande troll. Fast du har säkert några goda egenskaper med, bara jag inte kan se de genom att läsa dina kommentarer;)

 • sambo
  27 mars, 2015 at 15:22

  har ni tänkt på en sak, ”Katarina” och ”Davve” är ALDRIG först med något svar här. När de svarar så är det elaka svarskommentarer till andra som skrivit något.sistnämnda är ju absolut värst i sina hemska inlägg men jag tror att :
  Davve & Katarina är en och samma person, kanske i syfte att få stanna kvar längre, dra ut på tiden innan folk blir så arga att det är dags att dra…!!?? För en stund… för den jäveln återkommer ju alltid, tråkigt nog…

 • Katarina
  27 mars, 2015 at 16:58

  Stackars mobbare som man inte låter mobba ifred;)

 • sanna
  27 mars, 2015 at 19:11

  Men vet ni inte det att Davve och Katarina är ju Katrin själv. Och i deras kommentarer kommer det faktiskt fram hur elak Katrin egentligen är.. Hon förstör sin egen blogg genom att kommentera på det där sättet. Men bloggen är ju bara reklam för hennes produkter och något foto då och då..