Okategoriserade

Sporthälsa

Här har ni artikeln! 
Katrins Snapshots

Ursäkta mig jag glömde lägga ut länken på Katrinz.se till @sporthalsa igår. Stress, stress. Inatt kräktes Ringo en del så han fick dricka Coca Cola. ”Vad är det här mamma det smakar konstigt”, sa Ringo där han låg över toan. ”Det är ett gift som tar död på bakterierna i magen”, svarade jag. Han är frisk nu men ligger i soffan. Jag gick just fram med lite Cola till honom. ”Mamma, jag är frisk nu jag behöver inte det där giftet mer”. Oh yeah. #katrinz

You Might Also Like

 • Jag
  20 mars, 2015 at 11:32

  Pust!!…..

 • camilla
  20 mars, 2015 at 13:20

  Inte cola vid magsjuka!
  Fick höra av en läkare när vi var utomlands att man inte ska ge det vid kräkning och diarrer! mycket socker i = lösande. Läkaren sa till mig att man ska ge minetalvatten.Min grabb fick matförgifting så fick kalla på läkare.Ett tips bara…testa i alla fall.

 • agnes
  20 mars, 2015 at 13:44

  Visst är Coca Cola giftigt. Min hund dog …….!!

 • Paula
  20 mars, 2015 at 13:47

  Du är bra på att lägga orden i Ringos mun??!!?

 • Linda
  20 mars, 2015 at 15:13

  Du har alltid skrivit att det var din syster som fick dig att börja med lchf..?

 • Jonas
  20 mars, 2015 at 16:52

  Bättre att ge honom utspädd äppelcidervinäger nästa gång.

 • Stina
  20 mars, 2015 at 17:16

  Du fortsätter med dina lögner om att du gick ner 35 kg efter din graviditet…
  Att du orkar..
  Tror du verkligen på det där själv? Alla andra vet ju hur det ligger till. Du gick upp 35 kg när du väntade Ringo. Vid förlossningen försvann ju ett antal kilon helt naturligt varav bebisen var en del av dem.
  Suck…

 • emiliesbeauty
  21 mars, 2015 at 01:09

  Smart!