Okategoriserade

Katrins Snapshots

Katrins Snapshots

Okej jag är kär. Vet ni hur effektiv jag är? Vet ni att hela min tillvaro handlar om att vara effektiv och att hjälpa folk till ett hälsosammare liv. Av en slump ramlade jag och @bingorimer in hos Mats @livelosweden idag. Mats berättade att ha länge knåpat ihop den här cykeln. Han visade oss hans danska prototyp, han pratade om bromskapacitet, material och om komfort. Okej men den här cykeln är ett genombrott. Jag har fått låna den på prov. Jag älskar den. Ringo älskar den. Rambo älskar den. Ska visa er film senare på hur killarna satt i den. Wow, säger jag. Låt mig återkomma. Men kolla in @livelosweden. Han startade sin instagram på min rekommendation när vi stod där. Han är en eldsjäl Mats och han har fan lyckats. #livelo

You Might Also Like

 • Simba
  18 mars, 2015 at 18:20

  Sådana transportcyklar finns det massor av i Köpenhamn. Christiania bike. Plagiat!!

 • petruska
  18 mars, 2015 at 18:27

  Reklam …….. fick ni cykeln?

 • Maria
  18 mars, 2015 at 18:30

  Originalet från christiania bikes har vi haft i 8 år. Den är fantastisk!

 • kajsa
  18 mars, 2015 at 18:37

  Sådan har jag när jag hämtar mina barn från förskolan. Bor i Malmö!

 • Elin
  18 mars, 2015 at 20:11

  Jag har också haft en liknande cykel, men vi hade även genomskinlig plast fram på luckan. Finns många liknande varianter som är kanon!

 • Jag
  18 mars, 2015 at 20:47

  Toppen till det mesta man vill få med sig.. O så motion också..

 • anonym
  18 mars, 2015 at 20:48

  Men hallå 08 !!!! Det var väl inget nytt med den cykeln . . . Hahahaha vilken värld lever DU i ?

 • Olga
  19 mars, 2015 at 06:48

  ”Lådcykel” har funnits sedan slutet av 1800 talet! Genombrott??

 • Viktoria
  19 mars, 2015 at 07:51

  De där typerna av cyklar finns i överflöd i Holland, speciellt i Amsterdam. Finns nog inte en enda familj som inte har minst en.

 • Asa
  19 mars, 2015 at 09:00

  ”han visade oss hans danska Prototyp”…..Herregud, grammatiken slar gnistor och man undrar vilken mane ni lever pa! Som andra redan skrivit; i Danmark och Holland finns de här cyklarna sedan urminnes tider!

 • M
  19 mars, 2015 at 10:25

  Det som är häftigt med denna cykel som de glömde nämna i artikeln är att den innehåller en elektrisk hjälpmotor, det saknar nästan alla kristianiacyklar 🙂 Gör verkligen skillnad!