Okategoriserade

Katrins Snapshots

Katrins Snapshots

Jag har klarat mig uppe till nio det är en stor förbättring och imorgon ska jag tydligen vara full av energi för det är dag tre det händer! Hoppas det för jag är som en 15-årig pojke i mitt sätt nu. Pratar inte, hänger med överkroppen, svarar sakta och och säger mest "döh" och "va?". Bingo är på plåtning. Skickar just sms till honom. Så här lyder det: Somnar nu. Glöm inte din mandel. Rambo har bajsat någonstans kan inte hitta klutten. Skulle vädra rumpan och han kom med utsmetad bajs därav saknar jag klutten. Jag och Ringo har letat. Imorgon ska vi tydligen få energi! Godnatt.

You Might Also Like

 • maria
  17 mars, 2015 at 21:54

  Varför är Rambo i regel så lite klädd,
  nu även utan blöja.

 • p
  18 mars, 2015 at 06:46

  Man ska lufta ibland. Speciellt om man har blöja dygnet runt.

 • Ina
  18 mars, 2015 at 10:04

  Men herregud! Har du ingen koll på var din ettåring skiter? Härligt!

 • lina
  18 mars, 2015 at 12:03

  hur långt ska du ta din hetsbantning? Tycker du inte det är viktigare att vara i god form för att kunna ta hand om dina barn?

 • anonym
  18 mars, 2015 at 15:47

  Du berättade ju att Ringo ställer sej i ett hörn och bajsar ! Rambo kanske har tagit efter ?