Okategoriserade

Katrins Snapshots

Katrins Snapshots

Här ska ni få ett bra tips av mig. Jag fattar att jag inte är den enda eftersom de upptar större delen av hyllorna på Apoteket men jag förstår varför. Den för normal hy var inte helt perfekt för mig eftersom jag är en torris så nu byter jag ut den mot samma fast för dry skin. Jag har aldrig känt en mer behaglig doft på en ansiktskräm än den här, det är som att sova med en liten ängel i rummet. Och den kostar strax över 200 kr. Väldigt bra. Tipsar er om ACO:s skönhetsvård. För att den är bra. #aco #acosverige

You Might Also Like

 • Denise
  17 mars, 2015 at 16:32

  Asså denna jävla reklam. Snart är varje inlägg nerlusat av reklam. Men allt för pengar!!

 • charlie
  17 mars, 2015 at 17:06

  Allt i denna serie innehåller PARABENER, bara så ni vet!

 • mickandialog
  17 mars, 2015 at 17:40

  Fast jag föredrar marja entrich. Helt biologiska produkter. Sägs att man kan äta dem till och med……..
  kramis

  http://mickandialog.wordpress.com
  TURTAL

 • Jag
  17 mars, 2015 at 17:50

  Du som är så noggrann vad du stoppar i dig… Kolla innehållet i flaskan…!!

 • Hannes
  17 mars, 2015 at 18:07

  Eh…någon som tipsar om att smeta in ACO på kroppen skulle jag absolut inte köpa ”nyttig mat” av som du säger dig sälja….men kudos för bra tips..jag är säker på att folk missat apotektes absolut vanligaste kräm och inte redan insett att den är skit.

 • Anna
  17 mars, 2015 at 18:50

  Skitprodukter!! Du som är så noga vad du stoppar i dig… Läs innehållet i Aco’s produkter=skräp. Smörjer du in dig med det så kastar du pengarna i sjön gällande detoxen. Innehållet i krämen går ut i blodbanan och påverkar kroppen och ditt immunsystem. Reklam reklam….

 • kia
  17 mars, 2015 at 18:54

  Inte konstigt att de upptar större delen av hyllorna på Apoteket då de är en Apoteksprodukt. ACO = Apotekens Composita!

 • laura
  17 mars, 2015 at 19:40

  Ok först var det solkräm och sen Apotekets hudkräm- säg rakt ut att du är köpt för alla fattar det. Och som ovanstående påpekar- ganska naturligt att Apotekets egna produkter tar stor plats i hyllorna..

 • K
  18 mars, 2015 at 00:13

  Bra, nu vet vi att du har ett sammarbete med ACO. Tycker inte att det är ett bättre märke för det, bara så SU vet:))

 • K
  18 mars, 2015 at 00:14

  (Du vet)

 • camilla
  18 mars, 2015 at 09:21

  Jag använder Emma S, hennes hudvårdserie är toppen

 • Anna Gulltoffs
  20 mars, 2015 at 00:03

  Jag köpte den också i dag. Är hudterapeut och gillar att prova nytt. 🙂