Okategoriserade

Katrins Snapshots

Katrins Snapshots

Jag ska vara ärlig med er. Min första juica-dag var inte kul. Jag mådde väldigt dåligt. Huvudvärk hela dagen, svinsur, aslåg, noll tålamod, tung tunga – svårt att prata, harklade mig mycket i natt, somnade fem över åtta, sov till sju. Men låter jag all den här motgången att ta mig? Absolut inte. Tydligen behöver jag rensa. Låt mig välkomna dag 2. #juicasverige

You Might Also Like

 • Pete
  17 mars, 2015 at 09:39

  Tycker synd om din familj som får stå ut med dina egenheter som humörsvängningar t ex. Tur att fina Nova inte bor hos er!!

 • Elle
  17 mars, 2015 at 11:00

  Fast första dagen??
  Det brukar komma dag3 eller 4.
  Första dagen är man ju oftast bara hungrig.

 • Juicer
  17 mars, 2015 at 12:42

  Helt normalt att du är trött när du juciar – kroppens sätt att detoxa – när alla artificiella stimulanser försvinner blir du trött spec. När du slutar med kaffe! Rekommenderar att du kollar Jason Vale’s videos! http://youtu.be/uwAC6EEx2Y4 ! Happy jucing! You rock!!!

 • SaSa
  17 mars, 2015 at 18:17

  Bra kämpat Katrin! Jag är muslim och för muslimer är fastan en mycket naturlig del av vårt liv. 1 gång om året fastar vi i en månad, den månaden som kallas för ramadan. Vi äter först när solen går ner och att fasta under sommaren innebär att vi går på tom mage i 22 timmar totalt, då solen på sommaren går ner någongång vid 22 tiden. Självklart uppfattas detta som någonting extremt och konstigt men det är det mest naturliga man kan göra. Våra kroppar är inte gjorda för att ständigt känna mätthet, men folk förknippar hunger med lidelse nuförtiden… Hursomhelst, två veckor in i fastan brukar jag känna mig friskare, piggare, fräschare och starkare än aldrig förr så SKITBRA att du inte ger upp! Du kommer garanterat börja känna skillnaden snart.