Okategoriserade

Katrins Snapshots

Katrins Snapshots

Jag brukar tänka på föräldrar som lägger ut just filmsnuttar på sina barn som "dansar". Så jävla töntigt. Det är väl bara en mamma och en pappa som tycker att sin ettåring är så gullig så man dööööör när han står och allvarligt vickar på höfterna. Eller? Ärligt. Om ni säger att det är som jag tror ska jag aldrig mer lägga ut en film på Rambo när han "dansar".

You Might Also Like

 • Therése
  16 mars, 2015 at 19:43

  Vissa kan ju vara faktiskt vara gulliga, men oftast kollar jag inte på andras filmer där en ettåring dansar.

  Som Vissa tror, att deras barn har rytmen i blodet och är ett underbarn för att de dansar till låtarna som spelades på mello på TV. Orka…heheh.
  Eller mammor med sexåringar som skriver siffror i pysselböcker och ber om råd på Facebook för att få veta ” hur underhåller jag det här studieintresset?!”
  Säg den sexåring som inte vill gå i skolan och löngtar efter läxor. 😉

 • Glenn
  16 mars, 2015 at 19:48

  Det är som du tror. Jag lovar.

 • lisa
  16 mars, 2015 at 19:53

  Jo det är som du tror!

 • kjh
  16 mars, 2015 at 19:53

  Alla föräldrar som lägger upp klipp på deras 4-5 åringar eller vad det kan vara som lärt sig åka skidor….Herregud….

 • Isabell
  16 mars, 2015 at 21:29

  Jag är en barnälskande själ som tycker det är gulligt med mitt eget såväl som andras barns danser (eller framsteg), men jag ska inte sticka under en stol med att jag är extra stolt över mitt eget barn. Jag har svårt för människor som enbart ser sina egna barn, i synnerhet de blåögda i vars ögon deras egna barn aldrig är annat än änglar. Punkt.

 • Hyrestanten
  17 mars, 2015 at 01:18

  Rambo är absolut bland det sötaste jag sett på klippet där han dansar med så allvarlig min.

 • kelly
  17 mars, 2015 at 06:39

  Ser bara en stillbild på honom. Det räcker!!

 • sandra
  17 mars, 2015 at 10:05

  I ärlighetens namn är det inte jättekul att se andras barn varken dansa åka skidor eller sjunga!

 • laura
  17 mars, 2015 at 12:34

  Det är som du tror- det är bara familjen som är intresserad av filmklipp på bebisar som dansar, 4-åringar som åker skidor eller whatever. Om det nu inte är något roligt eller något alldeles extraordinärt vilket det sällan är för någon annan än mammorna (mig själv inkluderad)