Okategoriserade

Katrins Snapshots

Katrins Snapshots

Helt okej än så länge. Huvudvärk såklart eftersom jag inte dricker kaffe. Gott tecken tänker jag. Alla kroppens negativa reaktioner är tecken på utrensning så jag tar det som att det var nödvändigt för mig att rensa. Väldigt fin design och väldigt goda juicer. En del kolhydrater från frukten men ändå LCHF. Super liberal LCHF. Jag har inte varit så här liberal på fyra år så det är ju crazy. Spännande! Kissar hela tiden. Känner starka dofter. Cigg. Svett. Allt luktar starkt. Mer om mina tankar denna måndag på katrinz.se #juicasverige

You Might Also Like

 • Alex
  16 mars, 2015 at 15:46

  Katrin du inspirerar! Grymt! Rätt dyrt för en studentplånbok dock, man borde väl kunna göra egna om man fick recept! Recept Tack! Kan man mixa grönsaker osv som en smoothie i en blender eller måste det vara med en juice-maskin

 • Christine
  16 mars, 2015 at 17:32

  Fast mjae, va? Kan du länka till en enda oberoende forskningsrapport som visar på minsta lilla ”reningseffekt” så lovar jag att byta åsikt här. Annars får vi väl nästan räkna med att det är humbug och ”utrensningen” du känner dig sjuk av i själva verket är din kropp som protesterar mot det låga kaloriintaget….

 • Katarina
  16 mars, 2015 at 21:34

  Du ser ut som en 20-åring.