Okategoriserade

Katrins Snapshots

Katrins Snapshots

Jag har så väldigt svårt att förstå mig på folk med stora instagramkonton som gjort som princip att inte skriva och länka för att hjälpa vänner eller bekanta vad är grejen med det? Varför inte hjälpa till om man kan tänker jag? Folk har för lite problem. Och för mycket issues. Mig kan man alltid be om en tjänst om man vill. Karma. Alright, så min vän bad mig att se om det finns någon out there som vill söka den här tjänsten: Hafa Bathroom Group söker en KAM till deras B2B avdelning. Känner ni Sveriges bästa B2B-KAM inom byggsektorn och tror att han/hon är intresserade av nya spännande utmaningar i ett litet dynamiskt team så be honom/henne att gå in på denna sida: http://se.nigelwright.com/Kandidater/Ledigatjänster/Försäljare-Proffs-B2B-367123/ och ansöka direkt. #hafa

You Might Also Like

 • Laura
  13 mars, 2015 at 20:13

  Om jag fixar nån duktig = han tjänar på det.Får jobb.
  DU Zytops*ko får en hacka av hans chef, alltså din kompis. *= y
  Den enda som inte tjänar ett skit är jag.

  Så NEJ NEJ NEJ

 • Millan
  14 mars, 2015 at 13:17

  Om man kan hjälpa en kompis få ett jobb är väl kompisens tacksamhet belöning nog? Hur känslokall får man vara egentligen? Undrar hur såna som Laura fungerar. Varför måste man alltid tjäna pengar på allt. Medmänsklighet är underskattat.
  Karma rocks!