Okategoriserade

Katrins Snapshots

Katrins Snapshots

Min fina lilla butik. Älskar den. Mår bra här. Känner mig snygg. Och frisk. Stark. Imorgon öppnar mina vänner ny butik i Kista galleria det får ni inte missa. Kista är den coolaste gallerian enligt många så är det någonstans @bubbleroom ska finnas så är det här! Alla får 50%rabatt på ett valfritt plagg och de första 100 får en klänning gratis. Så vad väntar du på? Kuta dit såklart. Fast imorgon. #bubbleroom

You Might Also Like

 • bettan
  13 mars, 2015 at 14:38

  Vilken fin fönsterskyltning. Det var det första jag såg!!

 • laura
  13 mars, 2015 at 19:55

  ridbyxlår var det första jag tänkte och det är ditt fel katrin som är så fokuserad på utseende och vikt hela tiden. för övrigt har jag samma själv trots att jag för övrigt är smal:)

 • m
  13 mars, 2015 at 23:36

  Sorry, noll koll som vanligt…Läs på innan du snackar..KISTA galleria är den sämsta och mest förstörda förortsgallerian, dom har så mkt problem med tjuvar, missbrukare , men framförallt Romska tiggare som i stort sett flyttat in där, dom utför sina behov runt om ingångarna, samt tvättar kläder på toaletterna i gallerian…Hur vet jag detta, jo min kille är väktare där…Dåligt för affärerna då kunderna flyr Kista galleria..

 • Danka
  14 mars, 2015 at 15:05

  Du är riktigt snygg i dina jeans och t-shirt! Riktigt avis!!! <3

 • Anna
  14 mars, 2015 at 18:49

  Snygga jeans, var har du köpt dom? 🙂

 • Loppan!
  14 mars, 2015 at 21:10

  Snygga byxor! Var har du köpt dem?