Okategoriserade

Katrins Snapshots

Katrins Snapshots

Finns det någon som kan sitta kvar på stolen när den här kommer på radion? Om du tänker "ja" på den frågan. Låt det bara komma då. #letitcome

You Might Also Like

 • Michelle
  13 mars, 2015 at 12:46

  Hej Katrin! Läst din blogg i många år och du är en STOR förebild. Till min fråga: det är såhär att jag precis blivit diagnostiserad med IBS och detta för att jag prompt gått till läkaren flera gånger med många många besvär, Typ alla man kan tänka inom IBS. Jag undrar om du vet något om LCHF och IBS. Jag åt LCHF för många år sen dock innan mina besvär trädde fram, men jag vet ju då att LCHF är så jävla bra och gott och hälsosamt men dehär med IBSen gör att min tarm får liksom inte vara tom alls, måste äta 5-6 ggr dagligen och då är de såklart lätt att de slinker ner en macka hit å dit, ÄVEN om jag vet vad mjöl gör med oss… Du kanske kan hjälpa?! Tacksam för svar/Ditt största fan typ

 • Marja
  13 mars, 2015 at 13:00

  Michelle!
  Fråga inte Katrin om dieter vid diagnoser. Gå in på ibsfri.se i stället och få råd av utbildade dietister. Eller googla på IBS…
  LCHF är en bantningsmetod om man vill gå ner i vikt, men inget man ska följa hela livet.

 • Medea
  13 mars, 2015 at 13:10

  Michelle:
  Så nu griper du efter sista halmstrået. Katrin Zytomierska! Hon brukar inte svara sina läsare, även om du är ett fan!!

 • mango
  13 mars, 2015 at 15:37

  Så Marja, varför kan man inte äta LCHF hela livet?
  Varför kan man inte vara utan socker och mjöl tex?
  Man kan det!
  För mig är det över 3 år sen jag åt något annat än LCHF
  Berätta varför du tror att man inte kan äta så hela livet?!

 • Marja
  13 mars, 2015 at 17:45

  Mango!
  Jag äter varken socker eller vitt mjöl. Jag har både IBS och diabetes 2 och anpassar min kost därefter. Jag äter frukt och grönsaker och långsamma kolhydrater. Mest fisk och lite rött kött.
  Jag bakar ofta efter LCHF-recept, men anser inte att det är en kosthållning man bör hålla ’bara för att…’. Kosten ska anpassas efter vad din kropp behöver och klarar av. Kostdoktorn Anders som Katrin ibland hänvisar till sa själv i ett TV-program att LCHF är bra om man vill gå ner i vikt, men själv äter han gärna pasta m.m. för han behöver inte gå ner i vikt.
  Du får gärna äta LCHF om du vill. Det har jag inga problem med.