Okategoriserade

Helpling.se

Katrins Snapshots

Idag har Helpling varit hemma och lämnat vår lägenhet som förberedd för operation, alltså jävligt ren and I love it! Vi pratade om Helpling redan i höstas och om ni inte minns så ska jag påminna er. Helpling är en marknadsplats online där man på mindre än en minut, antingen via app eller hemsidan, kan boka en städare! Det är superenkelt och så slipper man allt krux med offertbesök, bindningstid och komplicerade prislistor. Vi provade iaf Helpling och vi var helnöjda.

Nu vill vi veta vad ni tycker! Tillsammans med Helpling så kan vi erbjuda de första 100 som bokar med koden BINKAT15. Boka på direkten, antingen via app eller på helpling.se och så skickar ni in era upplevelser och kommentarer till [email protected] så ska vi läsa upp några och diskutera dem nästa vecka. Skicka gärna in bilder också!

You Might Also Like

 • Gunni
  13 mars, 2015 at 10:09

  Ett lågvattenmärke på kul!! Grattis till graviditeten!!!

 • petra
  13 mars, 2015 at 10:25

  Jättebra avsnitt. Massa olika känslor inom en timme. 🙂

 • Tabasha
  13 mars, 2015 at 10:48

  Ingen bra bild på dig. Tyvärr liknar du en bajsnödig tant!!

 • Mitellan
  13 mars, 2015 at 11:02

  Asså. Jag fattar inte hur man står ut med ett så ojämlikt förhållande 2015. En lajjar och den andra gör allt. Är det typiskt Stockholmare? Eller är Bingo mindre involverad hemma än normala pappor i storstadsregionen. Förklara för en som allvarligt undrar om de skämtar om sin relation. Har utvecklingen bara gått framåt med jämlikhet på landet?? Den här relationen känns i mina ögon som 1815. Varför står hon ut med att göra så mycket av hushållsarbetet? Eller skojar hon bara? Eller fattar hon inte att han utnyttjar henne.

 • Ella
  13 mars, 2015 at 12:33

  Mitellan: Finns bara två alternativ. Antingen skojar hon eller så FATTAR hon inte att hon blir utnyttjad av sambon!!

 • Tanten
  13 mars, 2015 at 14:10

  En blogg är en blogg. En blogg är inte en ärlig och sann bekännelse av hur man lever sitt liv. Man skriver den inte under ed. När man vittnar i domstol tvingas man under ed försäkra att allt man säger är sanning – när man bloggar är det inte så. I bloggen kan man därför skarva, ljuga, överdriva och förvanska sanningen. Och varför skulle man göra det? Jo, för att det tjänar ens egna syften. Om bloggen går ut på att locka kunder till det egna företaget, ja, då skapar man den ”sanning” som tycks dra till sig läsare/konsumenter. Katrin har givetvis koll på vilken typ av texter som drar till sig flest läsare – samma läsare som ”på köpet” får en rejäl dos av reklam för LCHF-produkter (var tredje inslag i bloggen kanske? vartannat?). Katrin sa i en intervju en gång (tror det var när de hade en reporter hemma på frukost) att det var fantastiskt att ha en sådant forum som bloggen, för att kunna sprida sina budskap. En bra annonsplats alltså. Så varför haka upp sig på allt som skrivs, och som uppenbarligen ”hör till spelet?” Inget att fördjupa sig i – själv tycker jag det är kul med bilder på söta barn, på sommarhuset på ön, osv. Jag gissar att de flesta av oss skulle utnyttja våra bloggar ifall vi både bloggade och marknadsförde egna produkter? Vi skulle väl göra det på litet olika sätt, utifrån våra personligheter. Katrins sätt är att provocera!

 • Sara
  13 mars, 2015 at 14:41

  ”tanten” perfekt skrivet!!!