Okategoriserade

Katrins Snapshots

Katrins Snapshots

Är Ringo förbupertal vid fyra eller är det en femårskris? Asså han är sjukt rolig men det känns ju som att jag har en minitonåring hemma. Han har börjat säga shit och skit om vartannat, han snoppar oss alla, dansar och gör typ helikoptern naken och tjatar om att jag ska filma honom och nyss när jag frågade om han ville ha en banan svarade han "Ooooooohhhhh men mamma jag sa ju till dig att jag åt TVÅ bananer på Taekwandon, tror DU att jag vill ha en till nu?". Asså jag vet inte. Men han är sjukt gullig mot Rambo. Och Rambo blir lyrisk när Ringo lägger tid på honom. Så gulligt. Idag sa Ringo "Mamma, det bästa jag fått från dig är min lillebror". Det var gulligt.

You Might Also Like

 • Sonja
  11 mars, 2015 at 20:25

  Jag tycker att han verkar ca outhärdligt hemsk.

 • Linda
  11 mars, 2015 at 20:32

  Jag såg videon hos Bingo och jag skulle inte låta lillebror tro att det är okej att folk drar i och knuffar honom sådär:/

 • Tja
  11 mars, 2015 at 21:01

  Hmm, tycker han låter som en person som ingen gillar. Inte bra.

 • Runar
  11 mars, 2015 at 21:09

  Seriöst, hur mår du egentligen?
  Asså bah ja bah undrar lixom. Juhuuuuuuuuuuuu nu snoppar ja då rå.
  Spårar fan fett nu å hashtaggar mina ickevänner. Sååååååå ballt.
  Väntar in Davve.

 • Julia
  11 mars, 2015 at 21:20

  Det är ju ni själva som har uppfostrat honom, så ’som man bäddar får man ligga’…

 • anonym
  11 mars, 2015 at 21:48

  Hög tid att börja uppfostra honom !

 • Jenny
  11 mars, 2015 at 22:02

  Har en dotter som är fem år som är likadan och som dessutom vill klä sig som en tonåring. Det handlar inte om dålig uppfostran för jag är noga med att lära henne hur man uppför sig. Antar att det är en fas :-).

 • maria
  11 mars, 2015 at 22:09

  Sjukt gullig mot Rambo?.

 • Filippa
  12 mars, 2015 at 01:06

  Han hanterar Rambo som en trasdocka. Läskigt! Och vad gör ni? Ingenting …..

 • Lillan
  12 mars, 2015 at 01:23

  Är det du som lärt honom göra helikoptern? Jätteroligt. Hahaha

 • Denise
  12 mars, 2015 at 07:44

  HERREGUD!!!

 • Anna
  12 mars, 2015 at 08:02

  Katrin låter minst sagt förpubertal i sin beskrivning av sin ohängde unge….

 • Reflektion
  12 mars, 2015 at 08:28

  Det säger sig själv att han inte är i latensen. Han är fyra – fem år gammal och vet du vad denna åldersgrupp gör? De gör som mamma och pappa gör – inte vad de säger, utan vad de gör. Dessutom har jag en egen teori, nämligen att du tycker att du är en sådan cool och ungdomlig mamma; en häftig kompis lika mycket som en mamma och vad det innebär. Antagligen önskar du att han var tonåring (någonstans inne i skallen) för då skulle du vara en ännu yngre mamma. När man läser din blogg kan man tydligt se dina ålderskomplex och att du var till åren även med den förstfödda vet vi ju. Du förstår att det är inte bara det du skriver som berättar, det latenta budskapen säger hundrafallt mer. Tagga ner och tänk på vad ungarna får se och höra av er vuxna. Barnen behöver långt mer sina föräldrar än ”mamma å pappa-kompisar”. Detta faktum utesluter inte lek, barnsligheter osv från er vuxna. Däremot finns det vuxenföreteelser i sig som inte är ok för barnen, tror att dina barn snappar upp just sådant i för hög utsträckning. Kom igen då killen är 12, då är du på väg mot de 50 och DÅ kan vi se hur detta i dag ej åldersadekvata beteenden har utvecklats. Ha en trevlig dag!

 • Michaela Lundgren
  12 mars, 2015 at 08:37

  Intresserad utav hälsa & skönhet?
  Jag är oberoende återförsäljare utav Forever Livings produkter.
  Jag har ett litet lager för omgående leverans, och en del produkter är beställningsvaror.

  Jag söker dessutom nya kollegor!
  Skulle du vilja ha ett nytt jobb? Du kanske vill tjäna lite extra pengar eller byta karriär helt? Jag kan nu i mars erbjuda 3 nyckelpersoner en rolig och lönsam möjlighet inom hälsa och affärsutveckling oavsett vad dina ambitioner är!

  Du är din egen chef och bestämmer själv hur, var och när du vill jobba. Du får all utbildning och handledning du behöver. Mina krav är att du är nyfiken, intresserad av antingen hälsa eller make-up samt att du är driven.

  //Michaela Lundgren
  https://www.facebook.com/mahalsaskonhet

 • Davve
  12 mars, 2015 at 08:39

  Alltid lika intressant hur folk tar sig rätten att mobba och skriva dumt till och med om ett litet barn… Så länge man är anonym så kan man skriva vad som helst tydligen.

  Ni som skriver nedsättande om Katrins unge är ju uppenbarligen dom som på riktigt har haft dåliga förälfrar. Stackars dom.

 • Helena
  12 mars, 2015 at 08:58

  Lär er sätta gränser för barnens skull. Att inte sätta gränser är att ÖVERGE sitt barn!!

 • Pernilla Andersson
  12 mars, 2015 at 09:55

  Oj vad mycket hat här blev 🙁
  Kolla in denna väggdekor K. http://smadetaljer.se/vaggtext-vaggdekor/barnrum/har-far-alla-vara-barn/
  ”Här får alla vara barn”
  😉

 • Il
  12 mars, 2015 at 10:32

  Pojkar är så himla vedervärdiga när de inte uppfostras. Stackars alla flickor som råkar ut för dom på förskolan och skolan sen. Fyfan.

 • Nina
  12 mars, 2015 at 11:26

  Men snälla alla moralkärringar som kommenterat ilsket om att Ringo drar runt på lille Rambo, missade ni Rambos överlyckliga lilla ansikte i klippet? Han såg mer än glad ut, dvs ingen skada skedd, call your titties

 • Emma
  12 mars, 2015 at 12:01

  Vadå pojkar är så vedervärdiga när de inte uppfostras?????? Tjejer då????
  De barn jag vet som beter sig illa och falskt är tjejer,icke killar! Men jag tror för den skull inte att det har med kön att göra utan individer! Skärpning!!!

 • Davve
  12 mars, 2015 at 12:25

  Det är verkligen bara strunt kommentarer här. Folk som vill få uppmärksamhet på Ringos bekostnad. Folk som vill läxa upp Katrin. En vuxen kvinna…

  Sköt er själva liksom

 • Hyrestanten
  12 mars, 2015 at 13:53

  Någon femårskris har jag aldrig hört talas om. Tvärtom brukar man säga att de under det året ofta är som mest harmoniska men nu finns det ju ingen mall som alla går efter. Om du oroar dig för hans språk så tänk på hur du/ ni själva uttrycker er. I skrift har du ett extremt torftigt språk. Barn kan snappa upp allt möjligt från andra än sina föräldrar men om du skrattar och tycker hans språk/ beteende är lustigt kommer han antagligen att fortsätta.