Okategoriserade

Katrins Snapshots

Katrins Snapshots

Ja men ni ser ju den fantastiska måltiden som jag lagt en timme på att laga. Krydda fisken med kärlek, slätmixa blomkålspuré med grädde, smör, ost. Röra ihop Philadelphia med citron, färsk basilika som jag hackat sakta och länge. Maten är ljuvlig. Fisken smälter i munnen… Ringo: "Mamma det smakar sur äppeljuice" och Rambo kniper ihop läpparna vänder bort huvudet och sneglar argt tillbaka på mig. Så jävla misslyckat. Deppigt också. Ni hade älskat min mat. #lchf #lchfklubben #rabattkodmiddagstips

You Might Also Like

 • jamba
  11 mars, 2015 at 18:18

  usch vad äckligt det ser ut!

 • Maja
  11 mars, 2015 at 18:42

  Den måltiden lockar mig inte till att bli medlem i lchfklubben trots rabattkod!

 • anonym
  11 mars, 2015 at 19:58

  Ser jättegott och fräscht ut !!

 • Sonja
  11 mars, 2015 at 20:21

  Det ser vansinnigt gott ut! Men så där är mina barn med. Jag är vegetarian (för det mesta iaf) och är superkänslig mot mjöl. Men all mat jag lagar som är god och bra för mig, den hatar dom. :((( Det är sååååååååå jobbigt. Mitt livs största ångest, eftersom måltiderna aldrig tar slut liksom.

 • Frida
  11 mars, 2015 at 20:33

  Jag säger till mina barn att allt är inte alltid jättegott men kroppen mår bra av det, ät upp eller gå och lägg er hungriga. De har gått och lagt sig hungriga ibland, men nästa gång har de ätit 😉

 • ki
  12 mars, 2015 at 07:30

  @ Frida – bra! 🙂

 • Hyrestanten
  12 mars, 2015 at 13:47

  Haha! Du får ursäkta mig men jag har aldrig sett en blogg med så oaptitliga matbilder som din. Maten smakar säkert helt okej men bilderna ser alltid så äckliga ut.

 • en klick smör
  12 mars, 2015 at 14:39

  Känner igen det här alldeles för väl. Jag låta en gryta stå och puttra i timmar, se fram emot att få äta den. Jag känner på mig att den kommer vara smakmässigt fulländad. Barnen kommer hem och bokstavligen GRÅTER vid anblicken.