Okategoriserade

En ny pump kanske?

Vi har ett jävla helvete med vattnet på landet. Det är inget fel på elen visar det sig så nu måste vi gräva upp pumpen som ligger på 70 meters djup. Med vi menar jag Bingo och grannen Christer. Så kanske att vi måste köpa och installera en ny pump. Det att vi inte har vatten gjorde att vi inte åkte ut idag utan åker imorgon istället. Hoppas att det kommer att lösa sig snart. Jag tar med en städerska ut imorgon också. Huset behöver grovstädas och jag orkar inte göra det själv. Ja, Bingo ska ju gräva upp pumpen om det var det ni tänkte på.

Så idag har jag provkört bilar. Det har varit kul och jag står nu och väljer mellan fyra olika begagnade bilar som jag trivs med. Det var kul att vara på en riktig bilhall och hänga med en bilhandlare i några timmar. Kul! Jag gillar bilar. Bingo har jobbat idag och Ringo har häng i parken med sina polare. Jag passade på att strosa lite på NK efter allt bilkörande. Köpte en klänning från Hope. En skön bomullsklänning. Så köpte jag LCHF-knäcke och färsk koksnöt nere i Saluhallen. NK saluhall är det enda stället i stan som har LCHF-knäcke. Gott är det! Från Biprinsessan. Så ikväll har jag ätit knäcke med ost och druckit te. Då vet ni.
Katrins Snapshots

Bara patejåheden #LCHF #love #family

You Might Also Like

 • UlrikaZ
  9 maj, 2013 at 23:22

  Jag läser dig och vill bara säga att du är superduktig! Jag är i Sthlm nå’n gång i månaden via jobbet. Jag ska handla lite i din butik när jag hinner! Kör på!

 • Henrik
  10 maj, 2013 at 06:37

  Jag älskar tjocka tanter, daller is the shit 😛 vem vill ha benrangel. ? Då kan jag lika gärna skava mot mina egna beniga ben 😛 sen förvisso, för tjock är inte fint, lagom tjockt ska det va! 😛 typ som Carola mmmm

 • Henrik
  10 maj, 2013 at 06:42

  Fler kvinnor tjocka frodiga gosiga…,,,

 • Henrik
  10 maj, 2013 at 06:43

  Carolas kameltå vill jag va ! 😛

 • anonym
  10 maj, 2013 at 06:46

  Din elakhet mot folk, kommer snart att straffa dig!
  Från ett medium som ser…..

 • M
  10 maj, 2013 at 06:56

  Är du helt korkad. LCHF Knäcke finns i nästan varje mataffär och billigare än NK..På daglivs finns flera sorter….Även Ica maxi har det mesta…Så ljug inte tack..

 • anonym
  10 maj, 2013 at 07:22

  I Malmö kan man köpa LCHF knäcke i de flesta ica maxi butiker, de har även hyllmeter med LCHf produkter

 • Henrik
  10 maj, 2013 at 07:26

  LCHF hit o LCHF dit 😛 bläääää. Världens mest ofräscha äckligaste diet 🙁 men det kommer o straffa sig skall ni se en dag 😛

 • GabbieS
  10 maj, 2013 at 07:40

  Japp det kommer det göra, när mängder av förkalkade fettsprängda ådror o artärer leder till hjärtinfarkter pga av lchf , folk är dumma i huvudet som tror att denna livsstil är sund 😛

 • Camilla
  10 maj, 2013 at 11:43

  Jag säljer reductil sibutramin 15mg. 1månad för 690kr och 3mån. kur för 1750kr med frakt. Dessa underbara bantningspiller har underlättat min viktnedgång avsevärt. Vid seriöst intresse mejla till [email protected]

 • Anki
  10 maj, 2013 at 15:37

  Hur städar man utan vatten? Fråga en polack..

 • M
  11 maj, 2013 at 22:41

  Du tror inte att det går att frakta och ta med sig vatten så man klarar sig???