Okategoriserade

Katrins Snapshots

Katrins Snapshots

Det var väldigt olyckligt att Bingo blev sårad över mitt tidigare inlägg om att kvinnor/mammor oftast tvingas till att göra allt det tråkiga/nödvändiga i hemmet och i familjelivet. Jag skrev det inlägget utan att reflektera över att det skulle såra honom. Det var inte min mening att uppröra honom eller att skapa ett bråk mellan oss. Jag ansåg mig bara svara på hans tidigare inlägg som jag även det uppfattade som skrivet med glimten i ögat. Naturligtvis vill jag inte såra Bingo och få honom till att i affekt skriva att jag är en kärlekslös mamma vilket vi alla såklart vet att jag inte är. Jag ber @bingorimer om ursäkt för påhoppet och hoppas att vi kan dra ett streck över våra påhopp då jag anser att de skapar en osämja som är helt felaktig. Jag är en rationell person och Bingo en känslomänniska. Jag borde ha lärt mig det efter sex år. Vi är alltså inte ovänner och jag tycker såklart att Bingo är världens bästa pappa som öser kärlek på våra barn. Precis som jag gör. Vi göra det på lite olika sätt men alla sätt är bra sätt.

You Might Also Like

 • Il
  10 mars, 2015 at 14:42

  Alltså…ni två är inte kloka :O Bråkar på nätet med publik? Vilka föräldrar smutskastar varandra gång på gång? Varöfr lever ni ens ihop? Plus, du hade ju rätt i det du skrev – mannen är den roliga som leker och lattjar och kvinnan fixar markservicen – varför kan han inte ta det? Kanske han lipar för att han vet att det är sant. Vilket pucko han är.

 • holly
  10 mars, 2015 at 15:10

  Vad anser din styvdotter Nova om dessa inlägg? Ni beter er som barnungar!

 • Rita
  10 mars, 2015 at 15:20

  Säger bara skriv inte dina inlägg om du är i affekt, full eller påverkad av andra droger! Så slipper du gå ut på bloggen och be Bingo om URSÄKT!!

 • Me
  10 mars, 2015 at 15:21

  so nice to see that you can say sorry….. not often these times people do. …. thats a good quality in you…..

 • S
  10 mars, 2015 at 15:32

  Men det är ju helt rätt? Och ett helt relevant inlägg i samma anda och som svar på hans. Trodde inte att han var så lättkränkt med tanke på tonen i hans egna inlägg. Trist isf.

 • Molly
  10 mars, 2015 at 15:40

  Mina föräldrar är er ålder. Kan inte föreställa mig hur hemskt det hade varit om de bråkat med varandra på nätet Hade bara velat gömma mig. Dessutom hade jag nog blivit mobbad. Pinsamt. tur att era barn inte är så gamla!

 • Tanten
  10 mars, 2015 at 15:48

  Men är det inte så att bloggen helt och hållet ingår i Katrins affärsidé? Så uppfattar jag det! Jag tror att Katrin och Bingo TILLSAMMANS bestämmer vilka storys som ska hittas på och publiceras, på deras olika forum. Jag tycker att man kan se ett mönster: när Katrin skrivit något som verkar uppseendeväckande och som orsakar mycket engagemang ( dvs många kommentarer ) då kommer det ofta en intensiv reklamkampanj direkt efteråt! De räknar med att folk går in på bloggen för att ta del av ”den intressanta” diskussionen, och att dessa läsare då ska fastna i reklamnätet. När det varit väldigt stilla på bloggen en period, så kommer det ofta någonting riktigt ”smaskigt” dvs något som ska väcka upp läsarna och göra att de dras till bloggen. Kolla, så får ni se! INGA vuxna människor håller på och ”grälar” med sin partner offentligt på nätet – om de inte har ett vinstintresse av det!! När de skäller på varann, när de ångrar sig, när de ber om förlåtelse – ja. då är det ju regisserat av dem själva! Ingen vill göra sig själv löjlig på det sättet (som barnungar, som Holly skrev) men om det genererar pengar så… En affärsidé!

 • Lina
  10 mars, 2015 at 15:48

  Meen hur kan man bli sårad över saker man måste göra men som man skiter i när man har valt att ha en familj..? Även om jag också är en känslomänniska så måste jag ta ansvar över de vardagliga göromålen oavsett vad jag tycker om dem…! Då får man styra känslorna åt sidan en stund och se till att familjeföretaget går runt! Annars blir det bara kaos och då blir det bara ännu mer känslor som rivs upp… Ska jag bara lattja med mina barn och skita i resten bara för att det är tråkigt och jobbigt? Sedan när min sambo blir less på mig över att jag inte tar mitt ansvar över de tråkiga ”måsten” då ska jag sura och bli sårad… Hallå…? Det är ju bara för pinsamt alltihop……

 • kate
  10 mars, 2015 at 16:01

  ETT SPEL FÖR GALLERIERNA. Ni gör er bara till ÅTLÖJE! Vuxna människor!!

 • plura
  10 mars, 2015 at 16:25

  Nu är det andra gången på kort tid som du går ut och ber Bingo om ursäkt för ett inlägg du skrev. Vad fan håller ni på med. Ni beter er som fjortisar. Inte smickrande precis!

 • Fia
  10 mars, 2015 at 16:34

  Med tanke på hur de beter sig gentemot varandra så ja, självklart är det uppgjort från början. Bloggtrafiken går igång och snart kommer en reklamkampanj..

 • Fanny
  10 mars, 2015 at 16:48

  Ja pengarna går före ALLT annat t om barnen. Huuu. Hur lågt får man sjunka??

 • lelle
  10 mars, 2015 at 16:55

  Blev nyfiken på att läsa bingos inlägg. Men det var borttaget!!??! ….

 • anonym
  10 mars, 2015 at 17:06

  Bingo är en toppenpappa och det barnen kommer minnas med glädje är hur deras far lekte med dem , Katrins hysteri över spill i soffan kommer de att minnas på ett annat sätt tyvärr! Och med all hjälp hon har så skulle hon skämmas att beklaga sej en enda gång !!

 • Sonja
  10 mars, 2015 at 17:17

  Ditt inlägg var bra skrivet, och att det var skrivet med jävlar anamma och glimten i ögat och din intelligens framgick tydligt.

  Hans inlägg var motsatsen till ditt inlägg och det var obehagligt på riktigt att läsa det. Jag önskar helt ärligt och från djupet av mitt hjärta att du lämnar honom.

 • Jag
  10 mars, 2015 at 18:27

  Se där ja…!!! Lite ordning i ledet…!!!! Bra!!..

 • laura
  10 mars, 2015 at 19:23

  Bingo sårad? Om det är någon som borde ha känt sig sårad så är det väl du. Att kalla någon en kärlekslös mamma är..grymt. Borde vara din karl som går ut och ber om ursäkt och inte du.

 • anonym
  10 mars, 2015 at 20:10

  Galet hysterisk för att barnen stökar till !!! Ja j….r vad kärleksfullt ! Sjukt kontrollbehov på grund av inre osäkerhet eller odiagnotiserad sjukdom ! Varför inte utreda vad du lider av ? Det kan bara bli bättre !

 • Frida
  10 mars, 2015 at 20:19

  Är det skrivet under hot ….?

 • Therese
  10 mars, 2015 at 20:41

  Vad gulligt av dig!

 • Roberta
  10 mars, 2015 at 21:02

  lämna honom. du har helt rätt här från början. du skulle inte ens få mer att göra som ensamstående mamma, du gör ju redan allt själv?

 • Line
  10 mars, 2015 at 22:38

  Hahaha, ni är ju för härliga! Det är att komplettera varandra, sättet ni lever på:)

 • Linda
  11 mars, 2015 at 06:45

  Har hört att det egentligen är slut mellan dem

 • a
  11 mars, 2015 at 12:33

  ALLTSÅ NEEEEEEEJ, fan vad synd att du ber om ursäkt du HADE JU RÄTT?! Skitsamma om Bingo drabbas av sårad stolthet och gråter när du har RÄTT? Det är väl upp till honom att bättre sig om han vill slippa höra den svidande sanningen. Pappor är sämre än mammor #truestory

 • B
  11 mars, 2015 at 14:24

  Faktiskt är det ju lite så att det är mammorna som håller reda på det praktiska, det kan jag säga utan att vara mamma själv.

 • Linda
  12 mars, 2015 at 09:04

  Jösses Katrin, jag läste dina inlägg om detta nu. Du har ju helt rätt från början, varför ska du be om ursäkt för att du påpekar hur han glider hemma, när han helt frivilligt väljer att göra det? Han är ju en framgångsrik person som gladeligen sköter planering och detaljer med sitt företag, men hemma glider han runt på ditt slit just för att han inte respekterar det nödvändiga jobb du gör och därmed inte heller dig. Dumpa denna egoistiska bebis, du klarar dig mycket bättre utan att behöva sköta honom och dalta med hans känslor. Han får inse att hans stil inte håller, vill han vara med en kvinna så får han se till att bete sig som en vuxen och ansvarstagande förälder och inte som ett extra barn.

 • Jennie
  12 mars, 2015 at 09:27

  Brukar önska att du kunde vara mer empatisk och ödmjuk i vissa offentliga utspel du gör men vad gällde det du skrev om sköna män kändes det helt spot on, så himla vanligt. Och det är inte alls ok att låta sin partner stå för de praktiska och lite tristare bitarna själv så var lite synd att du bad om ursäkt och tog på dig skulden för Bingos vidriga inlägg.
  Kanske dags för lite pappaledighet för den där fantastiska pappan?

 • Davve
  12 mars, 2015 at 12:23

  Haha så många ”experter”. Skaffa er ett eget liv eller en hobby…